Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3917 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Tsz fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2014
nice
clean nice staff and comfortable room
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Steve fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
Good except very poor wifi kept cutting out
Cleanliness and facilities mainly
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ella fra Hongkong
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2013
my family members love to stay there!
good services, comfy, quiet
it's quiet comfortable, comparatively spacious room in HK hotel, reasonable price, quiet rooms and good services! my family members would like to stay there again if they visit HK again!
Anmeldt 14 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hien fra Singapore
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2014
Good budget hotel with large room for HK standard
Location, room size, internet
Location is good next to dried seafood street. Good access to public transport and reasonable large room for HK standard in central location in HK island
Anmeldt 13 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KA fra Macao
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
Not very good experience
Near shopping area and central
Cannot understand this hotel management , how come they had the facility maintenance and did not inform us when we checked in. No water when we took the shower in a half. Very bad experience.
Anmeldt 13 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Emmanuel fra Frankrig
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 6 nætter i maj 2014
Simple but effective. Good value for money
Space, location, friendly
I recommend this place.Simple and basic, but clean and well located. Compared to many other hotels in HK, this one is really affordable and good quality
Anmeldt 12 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Willish fra Hongkong
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
rude, room need key, the hallway dark
cheap, near central, big room
Anmeldt 12 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

betty fra USA
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2014
Good stay for the price.
location,price,room size
The twin room was rather run down, so we asked for another room. We got an upgrade which was very nice, and that room deserved a 4-5. Great staff that was very helpful!
Anmeldt 12 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YingJun fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2014
still good. some far from MTR station
check in
Anmeldt 11 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

siddharth fra Indien
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i maj 2014
Stay was good
has a gym for morning workout
stay was good not great though. I felt it could have been a bit better. the hotel is near to many small marts and restaurants.
Anmeldt 08 maj 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: