Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Ali fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2014
Good place to stay. And will come back
good location, cleanliness, speedy elevator
Good place to stay, high wifi speed, easy to get reach of the local restaurant, satisfactory service and room quality too . And will come back.
Anmeldt 21 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yip fra Hongkong
Familie med små børn
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 12 nætter i februar 2014
pleasant and lovely
location, relatively large room, good service
it was a pleasant stay with my family as it is easy to go many places from the hotel by public transport or taxi. it takes about 40 mins to go to the airport on express train, and less than 15 min to go the very central business and shopping area of the city. Satisfactory service and room quality too.
Anmeldt 21 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pascal fra Schweiz
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2014
Big room, good location
confortable bed, big room, kitchenette
I have stayed several times at 60 West. And will come back. Good hotel, out of everything with not much to do in this area, the metro is at 15 minuts walk but the tram passe by just in front. The rooms are big for HK, and quite confortable. Sometimes, the internet does not work though. There is no breakfast in this hotel.
Anmeldt 21 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hoh fra Malaysia
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i februar 2014
Disappointed
Location for Food, Dried Seafood
It was bit disappointed: 1. The door to access your room is using Physical room KEY and not Security Card type, they provide Security Card is only for accessing the lift, hence it is very trouble for you to carry 2 things in your bag/ pocket whenever you go. 2. The King Bed is not a real King bed, is just a 2 single bed combined it together, hence it is not very comfort if you want to sleep in the middle of the bed 3. The room is quite dirty and the sofa got lots of stains, and the housekeeping not really do a good job in cleaning the room.
Anmeldt 20 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chompunot fra Thailand
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i februar 2014
Good place to stay
Big room, near MTR and Ferry terminal
Good place to stay with the big cleaning room ( new hotel ) and beside the hotel have a good chinese restaurant
Anmeldt 19 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yap fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 5 nætter i januar 2014
Great hotel and value for money
Big room, clean and reasonable price
We had a very spacious studio room that I don't expect to get in a country like hong kong.
Anmeldt 11 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tang fra Hongkong
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2013
The location of the hotel is so convenient!
Large Room size, good location and tidy room
The location is so convenient and the room is nice and big. There is a gym room exactly right next to my room and it is great!
Anmeldt 11 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lai fra Kina
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2014
not near MTR but can get tram
comfort and great
not near MTR but can get tramnot near MTR but can get tramnot near MTR but can get tram
Anmeldt 11 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Annette fra Australien
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i februar 2014
great
locaion style cleanliness
Great. Would recommend basic trai ing in english esp words like tours, sightseeing etc.
Anmeldt 11 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

vladimir fra Mexico
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 9 nætter i januar 2014
Estancia agradable
Comodidad, ubicación, atención
Anmeldt 07 februar 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: