Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Piu fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2016
Overall good
Spacious, ting ting bus very near
Anmeldt 29 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Min fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Simple no frills hotel
Its a central located hotel with standard facilities. Clean rooms and good for value.
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Santad fra Thailand
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i maj 2016
Good room,good stuff
I will return here again when plan go to Hongkong
Anmeldt 26 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Serena fra Singapore
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2016
General feedback
Bathroom towels were stained & there was no hand soap for washing. But the room was big so very comfortable for twin sharing.
Anmeldt 20 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Salvatore fra Italien
Familie med små børn
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2016
Strategic position, recommended for families
The rooms are relatively large for families, clean and with all the necessary facilities. A baby cot at 250HKD/night is pricey though. Strategically positioned close to Central and MTR station.
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Seungju fra Sydkorea
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i maj 2016
good
clean and reasonable price
Anmeldt 15 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHARLIE fra Storbritannien
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Spacious and Comfy
Convenient location with Spacious room and a kitchenette. Little bit disappoint on the bed though since you could feel the gap in the middle (Two bed put together to make it as King) and without free wifi
Anmeldt 13 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHUN fra Singapore
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2015
Decent room size, area too quiet at night
Chose this hotel due to its proximity to China-Macau Ferrry Terminal. Situated in Sheung Wan, its relatively quiet and boring at night when all the seafood dried products store closed after 6pm. Room is generally ok, strong air conditioning and suitable for business travellers if you want a quieter area to stay in bustling Hong Kong
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIHPENG fra Taiwan
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i april 2016
Room Size, Transportation, Polite
The location is good, just nearby the tram; and you can take free bus H1 from airport, which the stop just nearby too. Staffs are nice and polite! Room is clean and really big if compare to other equal level hotels.
Anmeldt 09 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kai fra Kina
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
Room size so big and clean
STAFF NICE
Anmeldt 05 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: