Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Jie fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i november 2013
nice homestay feel hotel
cleaniness, large size, friendly staff
overall quite satisfy with the hotel cleaniness and friendly staffs
Anmeldt 14 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jie fra Malaysia
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2013
nice and clean homestay style hotel
cleaniness, homestay feel, large size
room is quite large and have quite sufficient equipment in the room. suitable for family staying. homestay feel.
Anmeldt 14 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yoou fra Malaysia
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i november 2013
worth for what you paid
attentive staff, clean big room and wifi in room
the location is not very convenient for me even though the tram just outside the hotel. im kind of lszy people. haa.. you can take tram hk2.30, 2 stops to sheung wan station. then from here take train. internal train have to walk alots... the room space is really big. they free upgrade for us because off peak season. there are 2 room in a big room and also have microwave, kitchen, fridge. 3 TVs in a room, twin bed and a king size bed. recommend for family stay. but only one toilet. the room slipper provided was quality type. daily mineral water provided. there are laudry avail, we were told just need to buy token from recept and hang the clothes in your room yourself. but we didn't do laundry there. receptionist were friendly and well train. opposite cha can ting food not nice. overall we were sastify with this hotel. might visit agn because the room is big and comfortable.
Anmeldt 13 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Honwai fra Singapore
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i november 2013
Clean and big room
The rooms are clean and huge by Hong Kong standard. The rates are competitive. Location works for me.
This is my second stays in this hotel. It is a no frills hotel and ti is fine with me.
Anmeldt 12 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sheng fra Singapore
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i november 2013
Great stay
Clean Room, Large Room, Near to MTR station
Anmeldt 08 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samuel fra Australien
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2013
Nice staff, conveniently located, neat room.
free wi fi, nice room, nice helpful staff
Anmeldt 07 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Belinda fra Australien
Familie med små børn
Executive-suite
Boede 1 nat i november 2013
Ok if just want a bed. Very basic services
Good for families
Ok. Very basic but good if wanting a room for family
Anmeldt 06 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ying fra Thailand
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i oktober 2013
Spacious room but far
Service Big room Tram
We were quite happy with our stay except for cleanliness in the room. There were lot of hairfall in the floor especially in the toilet
Anmeldt 05 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wong fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i september 2013
Spacious room
Spacious room, location, cleanliness
Room is large, close to tram station, the room is quite clean.
Anmeldt 04 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Phoebe fra Hongkong
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i oktober 2013
new, clean, comfortable hotel
remain good service , cleaningness and quality
stay in here for the last 2 months and remain the same good service, but weekend is hard to book or either price's abit too high, easy to go and from airport
Anmeldt 04 november 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: