Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Christian fra Filippinerne
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juli 2015
Good stay
Quite a walk to the MTR, but the hotel was satisfactory and the staff was very accomodating.
Anmeldt 03 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIK fra Hongkong
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2016
Pretty Good- if they would further adjust the price lower.
Nice and clean room. 2nd time booking this hotel.
Anmeldt 03 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Heon-Jun fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i april 2016
Worth every penny and excellent service
I have been staying this hotel several times, and they have made several improvements. Clean, location is good. Considering distance, it is very convenient to go to HKCC. Umbrella was available anytime (HK is rainy season). Worth every penny.
Anmeldt 03 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jayant fra Indien
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
Hotel was okay
Hotel was okay
Anmeldt 30 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Salvatore fra Italien
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2016
Great place for families
Comfortable and well equipped rooms, ideal for families and conveniently located close to MTR station, Macau Ferry terminal and Western Market. Sometimes the prices are too high though.
Anmeldt 29 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Linda fra Indonesien
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Big size for HK hotel
A bit far from MTR, not much eatery around hotel... but i got up-graded to bigger room that fit for 4 pax. It was value for money!
Anmeldt 27 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dominic fra Storbritannien
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
Returning customer!!
This is not my first stay here and will be returning!! Location to public transport, airport express and local eateries is very decent. Far enough away from Central / crowds yet close enough to get there in 20 minutes!!
Anmeldt 26 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hob fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i april 2016
Very good hotel
Room size is big
Anmeldt 22 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yeeun fra Sydkorea
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
good place to stay
This hotel is located near by sheunwan station (easy to move to other places). The room was enough clean.
Anmeldt 22 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Louis fra Australien
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i april 2016
Excellent but see comment below
This is a very good, clean, functional and quiet hotel. But they billed my credit card for HK$500 as security for any costs incurred during my stay. There were none. They knew this when I checked out. Two weeks later and they have not yet returned that money to my credit card. For the sake of AGODA's reputation, I ask that you notify the hotel of this failure. And I suggest that you inform all the hotels you promote to get rid of this practice. An imprint of a credit card is all that is required. Hotels have no right to even the temporary possession of money that is not theirs.
Anmeldt 21 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: