Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Jennie fra Singapore
Gruppe
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 5 nætter i april 2016
Feedback
Everything is ok; but no soap/shower cap in the bathroom. Location is not ideal for both young n old. Getting a cab one needs to walk to nearby Ibis hotel to get one.
Anmeldt 18 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Normita fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2016
Worth every penny!
Rooms are big and location is very near MTR. However, there is one staff that is very rude. Otherwise, we are all happy we chose this hotel. I will still recommend it to my friends.
Anmeldt 15 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rajni fra Canada
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i april 2016
Great place to stay
The gym is small although it looks big and well-equipped in photos because of mirrors. However, this is an excellent place to stay.
Anmeldt 09 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ARMI fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2016
average
accessible to mtr, bus and tram
Anmeldt 08 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Macao
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
convince
convince
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Macao
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
convince
convince
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Macao
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
room is big
downtown convince
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Macao
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
convince
convince
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Clarence fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i marts 2016
Pleasant stay amid a busy location
Comfortable room size (although the room size is grossly inflated in agoda) Easy access to buses and trams but MTR access is a some distance away (a good 5-8 min walk) Good and easy wifi connection Rather inflexible when it came to check-out time Would be good if they can provide some take-away breakfast options
Anmeldt 06 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Irene fra Hongkong
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
good
good
Anmeldt 05 april 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: