Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3915 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,3
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

Henry fra Finland
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 4 nætter i marts 2016
Perfect choice
Good location. Spacious room. Basic things to have breakfast or lunch in the room (water cooker, microwave etc). Defininitely try to book next time when coming to HongKong.
Anmeldt 30 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teng fra Kina
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i marts 2016
Bad servic apartment
Relatively dirt, old facility, priced too high, first time and last time there,never again
Anmeldt 28 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Australien
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 3 nætter i marts 2016
Value for money
Room size, storage, not far frm MTR
Stayed at 60 West for three nights. Room was nice and large by hk standards, with plenty of cupboards to store stuff. MRT was about 5 mins walk away with another walk to trains. Supermarket next door was handy as eateries limited in the area. Secondhand book shop close by, google booksmart.
Anmeldt 27 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KHADKHUU fra Mongoliet
Gruppe
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 2 nætter i februar 2016
Really enjoyed our stay in Hongkong
Super friendly staffs, Location is really convenient, Clean and Organized
I was really impressed with their super friendly staffs. Location was super convenient and we enjoyed riding on a tram a lot. They keep the room super clean and I was really satisfied. :)
Anmeldt 22 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hung fra Taiwan
Gruppe
Executive-suite
Boede 3 nætter i marts 2016
Very nice
Clean and comfortable
Anmeldt 21 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

luca fra Italien
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2016
excellent, essential, ideal for any traveller
space, kindness, cleanliness
Excellent place at very good price. Space of the rooms is probably the best in HK for this hotel category. I suggest to any kind of travellers, tourism or business, short, medium or long term. not far away for business center. I booked already for next days. thks
Anmeldt 21 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ting fra Norge
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 7 nætter i april 2015
Ok
Location, big room, clean
too noise when you stay lower floor.
Anmeldt 11 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Haokun fra Kina
Rejsende alene
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Good location and room
Spacious Room and good location in Sai Ying Pun, facilities seem a bit old but still handy for basic requirements.
Anmeldt 08 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Andre fra Portugal
Par
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Dirty Bathroom
One night. Dirty bathroom tiles, full of grout.....
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

jerry fra USA
Forretningsrejsende
Deluxe med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i marts 2016
Huge rooms but kinda basic and bathroom felt old
location
room was much bigger than expected but the design, amenities were very basic. The bathroom and shower felt kinda dirty and old
Anmeldt 05 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: