2015
Rigtig godt 7,7
baseret på 9037 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 9041 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 8,7
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,6
  • Mad/spisning 6,9
Sortér efter

Tan fra Singapore
Forretningsrejsende
Byudsigt
Boede 1 nat i september 2016
location good
location good
Anmeldt 19 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Hongkong
Par
Byudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Washing room staff not polite, room is ok.
Air-con is not cool enough, bed too small, room is ok. Hotel staff not polite, a staff at washing room entered the lift and scold me and ask me to move inside. But there was no space and my luggage already on my foot. She should be punished.
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

dorothy fra Singapore
Par
Byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2015
Weak wifi small room
Its a very small room, couldnt connect to wifi for my stay. Weak wifi, have to stand literally at the door to get connected.
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

edy fra Indonesien
Forretningsrejsende
Byudsigt
Boede 3 nætter i september 2016
excellent
good wifi
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Edrick fra Indonesien
Par
Byudsigt
Boede 3 nætter i september 2016
Terrible Hygiene
Dirt on the walls of the room
Anmeldt 18 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jason fra Australien
Familie med små børn
Værelse med udsigt til havn og park
Boede 2 nætter i september 2016
Clean, friendly good HK service.
We will probably come back.
Anmeldt 16 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Poo fra Malaysia
Familie med små børn
Byudsigt
Boede 3 nætter i marts 2016
staff not friendly
location good
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

JIMMY fra Malaysia
Forretningsrejsende
Byudsigt
Boede 1 nat i september 2016
Don't expect too much
Super slow lift waiting time, stay at 25th floor, don't have direct access to 25th floor which I need to go to 24th floor and climb a stairs to reach 25th floor. Water heating system is sucks. Don't expect too much with the price you pay.
Anmeldt 15 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ying fra Singapore
Familie med store børn
Byudsigt
Boede 6 nætter i september 2016
Good location
A good choice when you are traveling with children and senior folks. Austin MTR and Jordan MTR are close by the hotel. Getting to Disneyland Resort is a lot easier: Austin MTR change at Nam Cheong MTR for Tung Chung Line and get off at Sunny Bay.
Anmeldt 14 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jose fra Spanien
Forretningsrejsende
Byudsigt
Boede 1 nat i december 2015
ok
Ok value for money
Anmeldt 13 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: