Dejligt 6,9
baseret på 2151 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Dejligt



baseret på 2151 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,2
  • Faciliteter 6,2
  • Beliggenhed 8,0
  • Værelsets komfort/standard 6,8
  • Service 6,8
  • Værdi for pengene 6,9
  • Mad/spisning 6,0
Sortér efter

WENG fra Macao
Par
Superior-værelse med byudsigt
Boede 4 nætter i august 2016
A small hotel provides basic needs
The room is smaller than expected. It is ok if you just stay for the night to sleep. It provides basic.
Anmeldt 23 august 2016

Ruijie fra Hongkong
Forretningsrejsende
Superior-værelse med byudsigt
Boede 6 nætter i august 2016
Jason H.
Excellent hotel, small but cozy little room, wonderful view, very amentity you need inside the room, fantastic experience.
Anmeldt 21 august 2016

Adrien fra Canada
Rejsende alene
Superior-værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i oktober 2015
Nice location
Beautiful views of the city
Anmeldt 18 august 2016

Sinan fra Tyrkiet
Familie med små børn
Superior-værelse med byudsigt
Boede 2 nætter i august 2016
Great location, value for money
Very good location for shopping and close to MTR. Small room but still good if you consider Hong Kong standards. Clean rooms, value for money
Anmeldt 18 august 2016

Chriselda fra Filippinerne
Gruppe
Superior-værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i august 2016
Value for money
The hotel is very well located, just 5 minutes walk to the causeway bay mrt station and Times Square mall. Rooms are small but very clean and shower is good and relaxing. I would definitely stay here again, as the price is really worth it.
Anmeldt 18 august 2016

SOCK fra Singapore
Familie med store børn
Superior-værelse med byudsigt
Boede 4 nætter i august 2016
Helpful staff at concierge n reception!
I travelled with 3 seniors on this trip for holiday. The hotel staff were helpful and thoughtful to get us early check in for one room. Concierge staff always helpful and psssee on online delivery with a smile. Airport bus goes to this hotel but does not stop right in front. Nearby is a wet market, local supermarket and local cafes like Maxim. Opposite Enroute to Times Square are bars, more local cafes.
Anmeldt 15 august 2016

David fra USA
Rejsende alene
Superior-værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Good location , friendly staff
Very nice stay
Anmeldt 03 august 2016

Randika fra Australien
Par
Superior-værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Rejected to call taxi
Room was very small, after we check out, we kept our luggage in downstairs for a couple of hours , when we ask to call taxi to go train station , they rejected to do it ( the one wearing yellow t-shirt) that is the first time I was experience , hotel unable to call taxi..,,!!
Anmeldt 03 august 2016

Fei fra Singapore
Par
Superior-værelse med byudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Good location but very small shower area
N
Anmeldt 02 august 2016

David fra Storbritannien
Par
Superior-værelse med byudsigt
Boede 1 nat i juli 2016
so so
I would recommend checking other hotels in the area.
Anmeldt 01 august 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: