Godt 7,5
baseret på 3534 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 3534 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,1
  • Faciliteter 7,0
  • Beliggenhed 7,8
  • Værelsets komfort/standard 7,6
  • Personalet 7,5
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 6,4
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Rebecca fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Havneudsigt
Boede 6 nætter i juni 2016
Good value for money
Great location. Clean, good value for money, easily accessible.
Anmeldt 14 september 2016

Mei fra Singapore
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2016
Super convenient
Hotel is well connected to major shopping and food outlets. A good way to explore HK like as the locals do.
Anmeldt 12 september 2016

Thomas fra USA
Gruppe
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 3 nætter i september 2016
Great time but for 1 thing at the end of our stay!
I just wish the bus driver had checked in the lobby if people were going on the bus. We missed it by just a few seconds. We tried to take a taxi which was impossible to find at morning rush hour. We ened up taking a public bus with luggage and all.
Anmeldt 08 september 2016

John fra Australien
Par
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 2 nætter i september 2016
Good
Nice place to stay, staff were friendly, hotel is in a good location.
Anmeldt 08 september 2016

YANSHENG fra Taiwan
Rejsende alene
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Good
A little bit far away from downtown.
Anmeldt 07 september 2016

amy fra Canada
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 4 nætter i februar 2016
nil
nil
Anmeldt 07 september 2016

Sergio fra Portugal
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i september 2016
Good value for money
Nice staff, excellent location, good price
Anmeldt 06 september 2016

Sergio fra Portugal
Rejsende alene
Standard med 1 Queen Size-seng
Boede 1 nat i september 2016
Good value for money
Good price, clean room, excelent location
Anmeldt 06 september 2016

Sergio fra Portugal
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i september 2016
Good value for money
Nice staff, good price, excellent location
Anmeldt 06 september 2016

Mehdi fra Forenede Arabiske Emirater
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 Queen Size-seng - Hotelspecialtilbud
Boede 3 nætter i september 2016
good
the staff need to be trained more,,,for helping guest with large bag,,, at least they should provide trolley
Anmeldt 05 september 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: