Rigtig godt 7,9
baseret på 3643 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3643 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Lee fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i august 2015
Conveniently located, simple, tidy and efficient
location quiet efficient
good
Anmeldt 12 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wu fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2014
Location is very good,Spacious and clean room
location, spacious, clean
location was very good, abt 5 to 10 mins away from nearest mtr... Room was very spacious and clean too
Anmeldt 12 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bodin fra Thailand
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2015
Great location, friendly staff
Location, room size and friendly staff
Anmeldt 06 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bodin fra Thailand
Gruppe
Boede 3 nætter i juli 2015
Great Location
Location, Room size, Friendly Staff
Anmeldt 03 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Juergen fra Tyskland
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2015
not the first not the last stay
Location, location, location
Not an overwhelming accomodation but you get everything you need, breakfast you have better outside. In walking distance markets, shopping streets, good Chinese restaurants, tea houses, Nathan road just 100 m down the hill, MTR 300 m.
Anmeldt 02 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sisi fra Kina
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Convenient and comfortable
The place is clean and comfortable. Metro was beside the hotel so it is convenient. Really enjoy staying there!
Awesome
Anmeldt 30 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jun fra Singapore
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2015
Good location
Location, value for money
Good location near Yau Ma Tei. 5 minute walk from MTR and Temple Street. No need to worry about food as there are cafes around the hotel.
Anmeldt 29 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wai fra New Zealand
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
Caritas Bianchi Lodge Hotel
-
Nil
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sam fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i december 2014
Only Location
location only
Great Location is nearby MRT, but hotel never inform me about serve me the room is for handicap use. Dirty toilet Aircon filter never clean, no air and smelly. Breakfast normal. Not recommended.
Anmeldt 21 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Shuk fra Malaysia
Familie med store børn
Boede 4 nætter i maj 2015
Good
Location,clean,helpful staff
Anmeldt 19 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: