Rigtig godt 7,9
baseret på 3643 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3643 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Service 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

NUTCHALEE fra Thailand
Rejsende alene
Boede 2 nætter i februar 2014
easy to get the hotel
transportation is good. it's near by bus stop and MTR
Quiet, lot of restaurants.
Anmeldt 15 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dominik fra USA
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i marts 2015
excellent staff
excellent staff, fairly clean, good location
Very comfortable
Anmeldt 15 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

HEONG fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good Location
Location, Location, Location
Overall consider ok, the buidling is old but now is under renovation so nothing special to say
Anmeldt 12 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yoosung fra Sydkorea
Rejsende alene
Boede 2 nætter i marts 2015
good
location
good
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fiona fra Singapore
Gruppe
Boede 4 nætter i februar 2015
Great stay
Location, friendly, comfortable
This is my 2nd time. I have been recommending this hotel to friends who are travelling to Hong Kong since my 1st stay. It's conveniently located. Not only the mtr station is nearby, the airport express bus stop is just nearby too! The room is spacious and neat.
Anmeldt 08 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dennis fra Singapore
Rejsende alene
Boede 5 nætter i september 2014
Big spacious room
Clean, Spacious, Convenient.
This hotel has always been my fav. choice due to its big spacious room and convenient location. But the recent stay has changed my perception of this hotel. Firstly, despite it was a non-smoking hotel, the smell of smoking was so suffocating that I had no choice but to open the windows. Secondly, hotel guests were simply talking loudly in the early morning or late in the night along the walkway, plus slamming of the room doors were frequent.
Anmeldt 04 marts 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Joseph fra USA
Rejsende alene
Boede 2 nætter i februar 2015
Ok
Location
It's an ok hotel. The bed was hard and small and there was only one elevator. The location is good and the staff is friendly.
Anmeldt 20 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KRITSANA fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2015
good location
price / location / room
Room size is big compare with other hotel in this area.
Anmeldt 15 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kar fra Hongkong
Rejsende alene
Boede 3 nætter i februar 2015
Great Location
Great location and nice room
But the front desk staff is not friendly
Anmeldt 13 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOOJI fra Sydkorea
Gruppe
Boede 1 nat i december 2014
reasonable price for spacious room in HK
price, room condition, location
Good things: About 20square meter spacious room, easy walk to MTR station and night markets, convenient store and local food shop around corner, quiet mountain facing room. Things to improve:성수기10만원초반대에몽콕근처숙박으로는가격대비최고.방이넓고역과시장이가까움 Fried noodle n dimsums offered in reakfast but not looking good and taste not good. Only wanted to have coffee and a piece of toast and jam. Room condition is a bit old but neat. Same as picture. Reception is very small but service is ok.사진과비슷하게약간낡앗지만꺠긋하고무료조식은쉣구림.
Anmeldt 11 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: