Rigtig godt 7,9
baseret på 3645 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3645 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Cecilia fra Filippinerne
Familie med små børn
Familie
Boede 4 nætter i maj 2016
Big rooms, good location and accomodating staff
Suggest to have more variety of breakfast menu.
Anmeldt 30 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Laddawan fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2016
Nice stay at Caritas Bianchi Lodge
Super convenience. near MTR just 3 min walk from Yai ma tei station exit C. near Bus stop Man Ming lanes of A21 bus from Air port. near 7-eleven Big Room in Hong Kong 22 sqm with reasonable rate
Anmeldt 29 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kiat fra Malaysia
Rejsende alene
Enkeltværelse
Boede 1 nat i maj 2016
Hallelujah, not a bad hotel
The location is great if you need to be in Mongkok. The A21 bus from the airport stops almost in front of it at Man Ming Lane. Yau Ma Tei and Jordan MRT stations are nearby. Room is very clean and quiet, just wish it was a little cheaper since this is not on HK island.
Anmeldt 28 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ban fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
convenient location in Yau Ma Tei
nice clean and convenient
Anmeldt 27 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aveline fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2016
clean and close to mrt
not the friendliest staffs. clean rooms, close to mrt station, have to walk a lil bit uphill, great locaion.
Anmeldt 25 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Erfhina fra Indonesien
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i maj 2016
Bravo!
Enjoyed the stay, very near to mtr, easy access from airport to the hotel via Bus. The room is very big and comfortable. Staff very friendly.
Anmeldt 21 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DIANA fra Malaysia
Par
Enkeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2016
nice. perceft for family
no coment. love all of it
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DIANA fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2016
nice n confortable
love it. the room quite big compare to all the hotels in hong kong.. the breakfast quite simple but stil satisfying.. when we check out at 5am , they even prepare us 2 set of breakfast to bring to the airport.. the room is so clean. the location so convenient, a lot of restaurants n also convenient store like 7/11.. so i love it.. near to the train station .. will sure to come again..
Anmeldt 19 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

shao fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2016
nice, nice, nice, recommend!
very close to MTR station, high quality room, especially the bath room, sufficient restaurant around the hotel
Anmeldt 17 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aprilyanto fra Indonesien
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2016
Good Hotel
Value for Money
Anmeldt 16 maj 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: