Rigtig godt 7,9
baseret på 3643 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3645 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Jean fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i april 2013
Great,comfortable and convenient.
The location is great, it is accesible to all kind of transport system,budget friendly and accomodating staffs.
Anmeldt 27 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Matthew fra Australien
Rejsende alene
Boede 5 nætter i april 2013
Clean and convenient
Clean room, convenient location, friendly staff
Very enjoyable stay. Comfortable clean modest rooms in an exceptionally convenient location tucked away in a quiet nook not far from the very busy Nathan Rd. Simple local style breakfast included.
Anmeldt 25 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fong fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i april 2013
Standard living conditions
Comfortable bed, nice shower and good location
Marginally acceptable, however, there was stain on the bathroom counter and one of the hand towels was stained.
Anmeldt 23 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Khuat fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2013
good value clean room and convenient location
good value, clean and good location in kowloon.
good location very close to temple street with great night life shopping and bustling restaurants closeby. very clean room and size of room very good relative to the price and star hotel. will visit again but price depends on season. room is friendly for handicap people.
Anmeldt 22 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yong fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i april 2013
Norally is ok but price is some high
near by MTR station
small hotel food is so so room is so so location is ok price is expensive. internet is free i think this is not hotel This is motel.But only for slim is ok
Anmeldt 22 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carlo fra Filippinerne
Familie med store børn
Boede 3 nætter i april 2013
Pretty good stay.
Clean Room, quick service, friendly staff
Anmeldt 21 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Christine fra USA
Par
Boede 3 nætter i juni 2012
convenient location
convenient location, good value
It was a pretty good stay except they couldn't offer a double bed instead of 2 single beds, very conveniently located with shopping places and restaurants just walking distance away. Very quiet rooms.
Anmeldt 20 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wendy fra Singapore
Par
Boede 2 nætter i april 2013
Value for money
Location, large room, clean toilets
Anmeldt 19 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lay fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 2 nætter i april 2013
Good location
Good location and comfortable room and good security
It should have enough amenities such as tissue box , cotton buds, cotton pad ... Friendly security guard . Staff should improve their English as not all Asian can speak well of Cantonese .
Anmeldt 19 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jade fra Storbritannien
Rejsende alene
Boede 1 nat i august 2012
Clean, close to city centre
Clean, close to city centre, good links to underground.
Anmeldt 18 april 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: