Rigtig godt 7,9
baseret på 3645 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 3645 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 6,8
  • Beliggenhed 8,8
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 8,1
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

Alvin fra Singapore
Rejsende alene
Boede 4 nætter i februar 2013
Lovely hotel with easy access to town
Location, cleanliness, value for money
My stay at Caritas Bianchi Lodge was great. The rooms were clean and spacious, decent breakfast , fast and stable internet access and very near local amenities such as supermarkets and public transport.
Anmeldt 15 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mark fra USA
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i marts 2013
Good value for the budget traveler
Great access to public transport, comfortable room, quiet
Good value for the money, attentive staff, and on a quiet street just off the hustle and bustle of Nathan Road. Breakfast is not bad, if you don't mind a Chinese attitude about breakfast (try the congee--it's actually very good).
Anmeldt 14 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

See fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2013
Big room, good breakfast, near to temple street
Helpful staff, near to mtr, breakfast provided
Anmeldt 13 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Gail fra Canada
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2013
I'll definitely be back
Close to the train, clean room , fast free internet
Anmeldt 13 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEE fra Malaysia
Par
Boede 2 nætter i februar 2013
Big clean room, friendly staff, fast internet
fast internet, great breakfast and clean big room, good location
Anmeldt 13 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

seng fra Malaysia
Rejsende alene
Boede 3 nætter i marts 2013
good ,comfortable.
big room,good location,friendly staff.
Anmeldt 12 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yihan fra Singapore
Par
Boede 2 nætter i marts 2013
Good location & Friendly Staff
Good location, friendly stuff, clean room
Anmeldt 12 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teng fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i december 2012
Great hotel for solo traveler or small family
Excellent location. Proximity to local and fast food. Lots of shopping nearby especially their IT zone.
I stayed here for a week. Great place for the money. Very close to MRT (5 mins) and easy to access many parts of Hong Kong. The internet wasn't working very well while I was there unfortunately.
Anmeldt 12 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eric fra Hongkong
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i marts 2013
Good enviroment.
Good location, not crowd but close to MTR station.
Easy to go everywhere as MTR station is just two minutes walk. Hotel is located uphill and inward, away from main street. This gives you a quiet and peaceful feeling that is rare in such a busy city center area.
Anmeldt 11 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Zenon fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2013
great hotel for a very affordable price!
bed was comfy well secured hotel...
shout out to Charles the guest service staff~ very helpful to us.
Anmeldt 11 marts 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: