Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Nichaphat fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2016
Convenience
Very good location but need more improvement regarding to cleanliness.
Anmeldt 11 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Nattapong fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
Best Location
Very near shopping street,MRT many local restaurant and very easy for shopping and travel around HongKong.
Anmeldt 11 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ong fra Indonesien
Familie med store børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2016
great location for stay
Easy to find transportation, food, shops, markets, etc
Anmeldt 10 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ong fra Indonesien
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2016
good
Close to public transportation, food and various shops and markets
Anmeldt 10 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Bebie fra Brunei Darussalam
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Good Location.
Traveled in a group of 3. The hotel is located 1 min away from Yau Ma Tei station. Room is extremely small. Would recommend only if you'll be out the whole day and only needed a place to sleep at night. Despite the size of the room, it was still a pleasant stay afterall.
Anmeldt 10 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Dieter fra Tyskland
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Good native Hong Kong Location
It's a discrete and simple location in the middle of Kowloon. The hotel has western standards, is available at a reasonable price. That restaurant is not like other locations, when you like to have breakfast there , then you have to pay individually. this means smaller portions and paying for every coffee extra. Finally, you are in the middle of Kowloon and won't get more for your money.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

sungku fra Sydkorea
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
better than the hotels with similar price.
For a single person or even for two. The hotels seems ok to try to stay. Clean and friendly staff have print and copy machine and so on. Bath room is small but well, ok i guess. Overall, if you picl this hotel when the hotel is not booked by many, you will get reasonable price as well. Pick a good day to stay.
Anmeldt 09 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lim fra Malaysia
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2016
Good location and clean
Overall good, room and toilet is clean. Quite ok the environment.
Anmeldt 07 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vidia fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
Value for money
Everything ok
Anmeldt 06 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Peter fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 4 nætter i juni 2016
Cheap, tiny, frosty
I can certainly do cheap, less so tiny, a frigid reception from ground-floor security, not so much. The location is ideal but some training in civility lets the whole place down.
Anmeldt 06 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: