Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

David fra Canada
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2014
Good Location
Location
Staff were helpful. Good location and the rooms are on the smaller side which should not be a surprize given the price point. The bathrooms are much too small though. There isn't enough room to turn around in the bathroom. Overall, nothing wrong with the hotel just so long as you know what you are getting.
Anmeldt 03 juli 2014

Manitta fra Thailand
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2014
nice hotel
good location, close to shopping area, close to mrt
Small room but great location
Anmeldt 02 juli 2014

Jatin fra Storbritannien
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2014
Not bad hotel for the price, Small bathroom
Location, close to MTR
Its perfectly fine especially for HK, good for the price but the bathroom was very very small. Good Location
Anmeldt 01 juli 2014

Samuel fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2014
Great location and convenience for solo travellers
Location, Staffs and Cleanliness
The staffs were friendly and the location was the main factor when I chose the hotel. Located near the mtr and have many shops/eatery nearby. Restroom was small but for solo travelers, it fits well.
Anmeldt 30 juni 2014

Marcus fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2014
very good
convenient comfort good
it was very convenient and we had a great stay. thank you casa!
Anmeldt 30 juni 2014

Gaetan fra Schweiz
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Great location but no service.
Location, price, cleanness
Anmeldt 27 juni 2014

AI fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juni 2014
great location and nice staff
convenience, centrally and nice staff
is a good location. will visit again.
Anmeldt 27 juni 2014

Achill fra Belgien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i januar 2014
stayed a few nights - stopover
close to shops, transport and nightlife
The room was ok, nice but basic. You don't really need much in HK anyway, too many things to do outdoors.
Anmeldt 26 juni 2014

Spica fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Very Good.
Near the Shopping Area, Accessible to any kind of transportation, centrally located
VEry good
Anmeldt 26 juni 2014

amy fra Kina
Par
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i april 2014
noting special
location is fine
Anmeldt 25 juni 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: