Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Marilyn fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
okay stay
Location is great. cleanliness was horrible, we saw a couple of cockroaches! the toilet is pretty small, and it's translucent so it's quite awkward for the older children who stay together. close to road, very noisy at night. thin walls, can hear the neighbours. will probably think about staying here again.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Megie fra Filippinerne
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
Thumbs up!
For the entire stay, i'd rate a 7.5... Everything was good except for the small elevator and comfort room, heater was good though (they also changed our towels and toothbrushes!)... Very very near to mtr station, id say walking distance from temple st and other night market... Airport (to & fr) bus stop is sooo near.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Youri fra Kina
Par
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Very good location
Just next to the MTR station, Tiny room but clean
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Michelle fra Filippinerne
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juni 2016
Hotel that's too small
Casa Hotel was affordable, considering its location. Near the MTR station. Accessible to different types of establishments. Walking distance from the Night Market. Hotel is simple and clean. Staff were inefficient though. All three receptionists focused on one Chinese guest, leaving us and some other visitors waiting for a long time. Facilities were ordinary and the room is very small. Beds were tiny, with little spaces in between. No area for showering, you take a shower in front of the sink, beside the toilet bowl.
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Edwin fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
Location
Location is good
Anmeldt 27 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wee fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
Good location and good service
the only shortcoming is those room facing the nathan road are quite nosiy even after midnight..
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ah fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juni 2016
Good location, small toilet
Hotel is very near to Yau Ma Tei MTR Exit C Come out of the exit, you'll reach the hotel within 5mins. Many restaurants around the area, supermarket, clinics and lots of shops too. The bad thing is the toilet is very small, you shower and pee at the same place. However, other facilities are good. They have an electric kettle, hair dryer, wardrobe with drawers etc. The lift is very slow too especially during peak hours. I'll stay here again when I'm back in HK because I think the price is just nice for me.
Anmeldt 26 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

walker fra USA
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2016
Good for the price
And 1/2 block from Mtr.
Anmeldt 25 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ka fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
budget choice
great service, convenient location
Anmeldt 25 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

DUSADEE fra Thailand
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
good location
very good location easy to get to mtr
Anmeldt 24 juni 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: