Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

choy fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2013
Good location
Location convinient, room are clean n staff is good
Anmeldt 11 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Albert fra Hongkong
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2013
good shopping location
close to MTR, close to bus station
Anmeldt 11 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

romeo fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2012
fine
location, cleanliness and good staff
This hotel is good for budget seeking tourist, it is very accessible.
Anmeldt 11 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Teck fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juni 2013
Room was extremely small
Location was perfect with shopping nearby, situated a few walks away from the MTR, room is clean
Room is extremely small but substantiated by the cheaper hotel rates compared to nearby hotels and location. Families might not want to stay here or if you have more than 2 people. Room is extremely clean although our air con leaked when we set it below 24 degree celcius
Anmeldt 10 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

tan fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2013
Fair, though rooms were smaller than expected
Centrally located, near MTR station, good shopping
rooms & bathroom were smaller than expected but good arear to stay; accessibility to Public transport good; MTR Station just round the corner, good area for shopping - Temple Street only about 5 minutes walk & Mongkok about 10 minutes walk
Anmeldt 10 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

frances fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2013
room is clean
clean room, good service, friendly staff
overall, i had a fantastic stay at the hotel. the only thing i didn't like is the bathroom. the bathroom is too small, there is little space to move around. there is a shower, but no shower area. the shower was just placed in between the toilet and the sink, so after you take a bath the whole bathroom is wet. including the sink and the toilet.
Anmeldt 10 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

frances fra Filippinerne
Familie med små børn
Familie
Boede 4 nætter i maj 2013
small room but its ok
fast service, friendly hotel staff, near public trasport
my stay at casa hotel is ok. the room is clean and the hotel staff cleans the room and changes the the towel everyday. although the room is a bit small as compared to what is being shown on the pictures, but its fine. it has enough space to move around. the room is equipped with a mini fridge, wardrobe, desk & chair, and a small sofa. a high speed wifi is available in every room for free. overall i enjoyed my stay at the hotel, the only thing i didn't like is the bathroom. the bathroom is too small that there isn't enough space to move. and the bathroom door is made of glass, that they can see you from the other side when your taking a bath. please take note that there is no bathtub.
Anmeldt 10 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LIONG fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2013
clean and comfortable room
just 1min walk to mrt, fast check in and check out, clean room
the staff is very efficient to process the check in/out, great room service and near to mrt within 1min walking distance.
Anmeldt 09 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Carol fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2013
Comfortable, high speed of Internet
Clean, convenient, comfortable
Overall is good and comfortable. Value to money but the lift is too small.
Anmeldt 09 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juni 2013
well train staffs
convenient, comfortable & clean
Anmeldt 09 juni 2013
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: