Godt 7,3
baseret på 8149 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8149 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

william fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i april 2013
Tiny room, very expensive
The single room was very small and expensive, bathroom was that small you were practically sat on the toilet to have a shower.
Anmeldt 26 april 2013

FRANSISCUS fra Indonesien
Par
Standard-enkeltværelse
Boede 4 nætter i januar 2013
nice little hotel, superb location
east access to airport,clean room,nice to sightseing
Anmeldt 25 april 2013

Axel fra Tyskland
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2013
Minute Room Size, Rock-hard Bed, No Shower
Location, Free Internet, Price
An OK stay for just 1 night. Bathroom has no shower facility. Bed is as hard as a concrete slab. Even thought it's slightly cheaper than other budget places, it's not worth the money.
Anmeldt 25 april 2013

xiaowen fra Kina
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2013
VERY GOOD HOTEL WITH GOOD LOCATION
GOOD LOCATION, NICE SERVICE, CLOSE TO SHOPPING
VERY GOOD PLACE THAT NEAR THE METRO, SHOPPING CENTER. SEVICE IS GOOD, HOTEL VERY CLEAN. ROOM IS NOT BIG BUT COMFORTABLE ENOUGH.
Anmeldt 25 april 2013

Shu fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2013
Close to MTR. But room is very small & very noisy.
Close to MTR.
Anmeldt 24 april 2013

Ole fra Danmark
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i april 2013
Surprisingly good
Location, easy access to MTR, shopping opportunities nearby
Great location next to MTR exit. Room was good and clean - not big, but i have stayed in much smaller rooms in other HK hotels.... Shower was a bit of a challenge though, but no big deal. Had no problems with the WiFi, worked well for me.
Anmeldt 24 april 2013

Valentino fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i april 2013
The hotel location superb, but small rooms
Centrally located, near MTR, good location
Small room, small toilet but centrally located hotel.
Anmeldt 24 april 2013

wan fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2013
small
city center, clear, tidy
Anmeldt 23 april 2013

Jeng fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i april 2013
great location
location, price, cleanliness
Overall my stay at the Casa Hotel is a pleasant one, a positive experience. It was a honeymoon trip for me and my wife. we checked in on 15 April 2013 and checked out on 19 April 2013 It took us less than 1 minute to walk to Yau Ma Tei MTR Exit C Room is small but still comfortable. Toilet is very small but still manageable. I am 1.78cm / 82kg while my wife is 1.58cm / 46kg
Anmeldt 22 april 2013

Panuch fra Thailand
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2012
nice location, small room
nice location, easy to find
Anmeldt 21 april 2013


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: