Tilbage til hotelinfo

Godt 7,3
baseret på 8068 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8068 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Napaporn S. fra Thailand
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2016
The location of the hotel is very good.
Near MTR and there are a lot of store.
Anmeldt 17 april 2016

Miss K. fra Thailand
Gruppe
Boede 2 nætter i april 2016
nice area n nice place
nice area , convenience for eat n go to shopping
Anmeldt 17 april 2016

Eng T. fra Singapore
Par
Boede 3 nætter i april 2016
Size of room
The room is really small. Hardly any space between the beds and no space to open up the luggage too. Overall location is very convenient
Anmeldt 17 april 2016

Vu D. fra Vietnam
Forretningsrejsende
Boede en nat i april 2016
Good
Good
Anmeldt 16 april 2016

Ciaran D. fra Australien
Rejsende alene
Boede 3 nætter i marts 2016
Good in a small package
Tiny rooms but that was expected. Good location and uncomplicated.
Anmeldt 14 april 2016

Yin Y. fra Malaysia
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2016
Superb location!
Proximity to the Yau Ma Tei Station is a plus point. There are many restaurants and shops in the vicinity too. Hotel is clean with a pleasant smell. However may not be ideal for families with small children due to tight space. Bathroom is extremely small - only works if one is not too fussy about getting the toilet seat wet all the time! Overall, good value for money and should more than meet the expectation of budget travellers.
Anmeldt 14 april 2016

koo W. fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 5 nætter i februar 2016
good location,hotel clean
good location,hotel clean
Anmeldt 14 april 2016

Rochelle V. fra Filippinerne
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i november 2015
Great Location!
The location is great considering it is near a train station and walking distance from markets where you can see good finds (Ladies Market, H&M Langham, Temple Street, etc). Rooms are bit small, but for me, it is just right for sleeping/taking shower and travelers how will always be out touring the city! :)
Anmeldt 13 april 2016

Pamela G. fra Filippinerne
Familie med små børn
Boede 3 nætter i april 2016
Good location
Generally the location is very accessible.
Anmeldt 13 april 2016

CHNIKARN H. fra Thailand
Familie med ældre børn
Boede 2 nætter i april 2016
Casa hotel review
Reception was great!!! They tried to help me whatever I want. The hotel closed to MTR station only 1 min. It's easy to find something to eat, there are many resteraunts around there. Love this place❤️❤️❤️
Anmeldt 13 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: