Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

PHIRUN fra Cambodja
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
good
Your hotel is good and very good location
Anmeldt 05 april 2016

Mr.surasak fra Thailand
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
Wanna shopping
The room is very small
Anmeldt 03 april 2016

Kerene fra Singapore
Familie med små børn
Familie
Boede 3 nætter i marts 2016
average hotel
Conveniently located next to YMT station and eateries. Family room is decent but with a foul smell even after using air freshener.. Lift is really small thus waiting time is longer if there is a crowd. Overall satisfactory
Anmeldt 02 april 2016

Lap fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Value for money
Close to MTR station, close to shopping area, small room and basic facilities
Anmeldt 02 april 2016

Agnes fra Canada
Familie med små børn
Familie
Boede 1 nat i marts 2016
Location is wonderful. The room size for 3 people
We will rate this hotel at 3 star.
Anmeldt 02 april 2016

KING fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
Ok la
Moderate
Anmeldt 01 april 2016

Pimchaya fra Thailand
Gruppe
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i marts 2016
Convenience hotel around MRT Yau Ma Tei
It's really good location which near MRT Yau Ma Tei ( walking just 2 mins) , bus stops at the front of the hotel. Airport bus not far from the hotel. Convenience stores (7-11 and etc) very close to the hotel. Restaurant such as congee restaurant, breakfast, Mc.
Anmeldt 01 april 2016

Ow fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
Room too small for family of 4
Thus good location however is a very budgeted hotel. Not recommended for family. Room toilet is just right beside the bed. Cupboard door have to be close before we can open the main door.
Anmeldt 01 april 2016

Jakgree fra Thailand
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Comfortably and budgets
it's only few paces from MRT.
Anmeldt 31 marts 2016

Ruth fra Forenede Arabiske Emirater
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
2 thumbs up!
Clean / accessible / helpful staff
It's clean thought the toilet is to tiny (but it is manageable), the staff is so helpful whenever you asked for directions and most of all very accessible, bus stop and mtr is just in the corner and you will never get hungry there's 24 hrs restaurant at the back of the hote. 2 thumbs up for Casa Hotel!
Anmeldt 31 marts 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: