Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Ba fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i marts 2016
Good
Good location, comfort room, staff friendly,
Ok
Anmeldt 09 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Mohamad fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i februar 2016
Great Location
There is an airport express bus that stops right opposite the hotel. The hotel is on the famous Nathan Rd where you can also find the ladies market. Mongkok station is nearby. There are many buses that goes almost every tourist attraction in Hong Kong like Ocean Park, Causeway Bay and Tung Chung. Only down side is, the hotel room is a bit squeezy. If your main reason to be in Hong Kong is to go sightseeing, this hotel is perfect.
Anmeldt 09 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Elena fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i februar 2016
Fair
The location is quite convenient, wifi access is good However, the bathroom is too small . It is also a big surprise that refrigerator is not available in this 3 star hotel.
Anmeldt 08 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Natthapong fra Thailand
Gruppe
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2016
good location
location / cleanness / security
nice stay & good location
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SAU fra Hongkong
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i marts 2016
Facilities seems a little old
The price is alright, but the faculties seems a little old and cleaning was not as well as I expected.
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ng fra Singapore
Familie med små børn
Familie
Boede 1 nat i marts 2016
Recommended for location
The double room is very small. Family room is alot better in terms of size of the room as well as the bathroom. Location is very good.
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ameilia fra Indonesien
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Small hotel near mtr station
Near mtr & bus stop, free wifi
this 2nd time I stay at Casa Hotel, they let me leave my luggage for 4 days while I'm going to Shenzhen & Macau. Pro : Near MTR Yau Ma Tei, bus stop, food & mini mart, temple street night market, ladies night market, mongkok area. Con : room was small & the toilet extremely small
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ameilia fra Indonesien
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2016
Small hotel near mtr station
Near mtr & bus stop, free wifi
this 2nd time I stay at Casa Hotel, they let me leave my luggage for 4 days while I'm going to Shenzhen & Macau. Pro : Near MTR Yau Ma Tei, bus stop, food & mini mart, temple street night market, ladies night market, mongkok area. Con : room was small & the toilet extremely small
Anmeldt 07 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ella fra Kina
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
alrigh
location,price,service
Anmeldt 02 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Rudy fra Indonesien
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2016
Affordable, great location
Great location
Anmeldt 02 marts 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: