Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Nathan fra Singapore
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Clean room, excellent location
Nothing much to complain about for the price and location
Anmeldt 19 februar 2016

Nathan fra Singapore
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
Clean room, excellent location
Nothing much to complain about for the price and location
Anmeldt 19 februar 2016

WAI fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i december 2015
good location
location, location, location
Anmeldt 15 februar 2016

WAI fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2015
very good location
lovcation, location, location
Anmeldt 15 februar 2016

Magnolia fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2016
Good location given the budget
Location
Anmeldt 15 februar 2016

IP fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i november 2015
位置very good
location GOOD!
Anmeldt 15 februar 2016

Hazel fra Singapore
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i februar 2016
small but definitely very well situated
The place is very near the street markets making it very accessible. Only problem was there wasnt any good view out of the window and room was a little cramp. Overall the stay was good =)
Anmeldt 14 februar 2016

Uswatun fra Indonesien
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2016
Comfort hotel (not for the bathroom)
Located in the main street
Pleasant.
Anmeldt 12 februar 2016

Florence fra Canada
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 5 nætter i februar 2016
location location loa
great location. convenient. clean. tiny room but no complaints for that deal. shaky elevator needs to be maintained better.
Anmeldt 11 februar 2016

Ganda fra Indonesien
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i februar 2016
Great location
Location of the hotel is perfect, in the center of traditional market and local food. Close to subway and easy to come and go from/ to airport and bus
Anmeldt 10 februar 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: