Godt 7,3
baseret på 8149 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8149 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Chang fra Singapore
Familie med store børn
Familie
Boede 4 nætter i december 2015
good location
good location and many eateries
good location and many eateries , room is clean n friendly staff
Anmeldt 31 december 2015

Jason fra Canada
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i december 2015
Excellent hotel near MRT for the price
Location, wifi, price
This is my usual stay in HK as it is literally next to the MRT exit and the price is reasonable. Wifi in room is good and room is small especially the bathroom but otherwise clean.
Anmeldt 30 december 2015

Knee fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i december 2015
Noisy & small
Convenient location
Difficult to sleep as facing main road very noisy
Anmeldt 30 december 2015

HSIAO fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juni 2015
Location is good.
Location
Very good .will come back .
Anmeldt 30 december 2015

Cecilia fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i december 2015
Location was fantastic and accessible to MTR
Superb location, friendly & helpful staff, cleanliness of the rooms
Love the superb location. Near to MTR, food and even took direct bus to airport. While the room is super tiny, it didn't bother us much after the initial shock since we only go back to shower & sleep. Will definitely consider coming back if we revisit HK again
Anmeldt 28 december 2015

USARAT fra Thailand
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
Good
Clean, good position, safe
Good and feel safe
Anmeldt 28 december 2015

Yiling fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2015
Tiny room and even tinier bathroom
Next to Yau Ma Tei MTR station. Restaurants nearby. Temple street just a block behind.
The rooms are tiny. Once you open up your suitcase there's no walking space anymore. The bathroom is super tiny and the shower is above the toilet which means everything gets wet. It feels that the bathroom is a part of the room with just a frosted glass as a partition.
Anmeldt 27 december 2015

Chui fra Singapore
Familie med store børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i december 2015
My review
ONLY location.
Anmeldt 25 december 2015

Eriliia fra Indonesien
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i december 2015
Near from MTR n bus stop to HKIA
Strategic, nice, clean
Searching in agoda
Anmeldt 25 december 2015

Stephanie fra Filippinerne
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2015
Small room but good location
Good location. Reasonable price. Easy access.
Great and accesible location which is just a few steps away from the MTR Exit. There are lots of convenient stores and shops nearby. But like most hotels in HK, the rooms are small and you can't really move around a lot when inside.
Anmeldt 25 december 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: