Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

NGEE fra Singapore
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i december 2015
convenient
location and value
room is typically small as other 3 stars hotel. toilet is small and with only translucent glass panel. smell from toilet can flood the room. location is very convenient. just next to nathan road. very accessible. room is clean and comfortable.
Anmeldt 09 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

NGEE fra Singapore
Familie med små børn
Familie
Boede 3 nætter i december 2015
reasonable
location, cost
hotel location is very good. just beside yau ma tei mtr exit. room is reasonable size for a family. reception staff are friendly. the only one thing that i have to comment is the toilet is partially open concept. it is cover by only a translucent glass panel. my mother-in-law staying in the same room, so awkward when going to toilet for showering or doing "big business". At least put a shower curtain inside.
Anmeldt 09 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

GIA fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i november 2015
Convenient location
Good location, clean rooms, easy to get food
Anmeldt 08 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KUANHONG fra Taiwan
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
Location is perfect
The cost is reasonable for such a good location
Small but clean. The restroom is too small for shower use.
Anmeldt 07 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Yock fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 1 nat i november 2015
Good enough for a 1 night stay
Location, Family Room size, Friendly & helpful staff
Location is excellent - extremely easy access to airport bus, mtr, shops & eateries. Family Room was surprisingly spacious enough for 3 pax. Well equpped with amenities, even little extras like tissue box, adaptor, slippers, eco bag. Only downside was extremely small bathroom / toilet. We atayed 1 nt only before heading to Macau so was ok for us.
Anmeldt 05 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHAVARIN fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i november 2015
R
Location
Fine
Anmeldt 05 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Katrina fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i november 2015
Casa
location location location
Good in location few steps from the shopping center but if your a family or a 3 person and up the room is so small for you guys ..
Anmeldt 04 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wee fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i november 2015
Comfortable stay
Comfortable stay, great location, high speed wifi
Very comfortable with high speed wifi provided. Nice and friendly staff. And last but not least, great location with the MTR Station just outside the entrance. Just that the price is a bit too high.
Anmeldt 02 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

wannee fra Thailand
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
Good Location
Location
Anmeldt 30 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

joana fra Nigeria
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
no porters to assist with luggage
on the major road.clean room.tasty meal
Good
Anmeldt 28 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: