Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

poon fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2015
Casa Hotel
nice place to a visit
Anmeldt 08 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chu fra Hongkong
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2015
it is hostel license not actually hotel which give
good location , room available at the last mins booking
check in needs to wait upon Agoda payment confirmation.
Anmeldt 07 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wang fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
ok
ok
Ok
Anmeldt 06 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

doreen fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2015
Location and convenience
Proximity, fast check in and check out service and competent staff
Anmeldt 06 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wilson fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i november 2015
Room too tiny.
Location, wifi
They ask for HKD300 deposit but the room doesnt have bar. Bed and restroom so small.
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

aurello fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2015
very good
cleanliness, good location and pleasant staff
excelent
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Natalie fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i november 2015
Not for big-build guests
Excellent proximity to MTR & public transport, airport bus, eating & shopping areas; Safe location along the main road; single-room for solo traveller
Good, powerful water supply. Poor water drainage system in bathroom. Have to wait for quite awhile for the water to be completely drained before opening the door Very small bathroom, have to squeeze one side to let myself out.
Anmeldt 04 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Art fra Filippinerne
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i oktober 2015
Worth the Stay!!!
The 3 best things about this hotel: 1.) Budget friendly 2.) Good location 3.) Very Clean and has good Air conditioning and facilities
We booked Casa HOtel just 2 weeks before checked-in and we still got a good price. We are a family of 4 with 2 young kids (7 & 1 year old) so we booked a Deluxe Room (Room 1304) though they have a Family room. It was located in Yau Ma Tei (Nathan Road) which is very accessible wherever you want to go in Hong Kong. Left side is the MTR Station and just in front is a Bus stop. Drugstore, shopping store and 7Eleven is just alongside and down the hotel is a currency exchange post. A few walk behind the hotel is a night market and a variety of budget friendly meals yet very delicious and clean (with or without rice). The air condition is top notch esp on the hallways. they got 2 functioning elevators and the shower is hot and cold. They arrange our room without asking and they change our towels, beddings, toothbrush and paste like EVERYDAY! :) Room service was very superb! The receptionist is 24hours and they speak in English and are very much willing to assist you in anyway... Our stay was indeed memorable and surely, we will highly recommend this place to our travelling friends and families...
Anmeldt 03 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Timothy fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
Small Room
Location
Perfect location but room too small!
Anmeldt 03 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

danny fra Indonesien
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2015
good location hotel
good location, clean room, staff performance
good location near with MRT station
Anmeldt 03 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: