Rigtig godt 7,3
baseret på 8162 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8162 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

lim fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
good value of money
location, shopping, mtr
this hotel located at happening area, mtr just a step of waling, room size ok, but the toilet really very small
Anmeldt 29 juli 2015

Ze fra Singapore
Gruppe
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2015
accessibilty
near mtr station, walking distance to citflyer A21 bus stop, and walking distance to cityview hotel mtr airport express free shuttle k5
Anmeldt 29 juli 2015

Ze fra Singapore
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2015
excellent location
near yau ma tei MTR, excellent and friendly staff, walking distance to citiflyer A21 bus stop
Anmeldt 29 juli 2015

Shalom fra Israel
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Not good hotel
Not good too small and the bath room is like in e camping in the forest
Anmeldt 27 juli 2015

Nititharm fra Thailand
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
good
good
Anmeldt 26 juli 2015

Alejandro fra Japan
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
the hotel its old, the wc you dont even can seat t
Casa Hotel
bad, i dont recommend
Anmeldt 24 juli 2015

Goh fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juli 2015
What a small small room
Only best are d location.
The room was small from what size posted, the bathroom way too small for big size people. Lift was small n slow. Wifi not stable and fridge not working.
Anmeldt 20 juli 2015

Samuel fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2015
Ideal location make up for the small room
Location, cleanliness and availability of food stalls
Anmeldt 18 juli 2015

Wei fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2015
Great location and comfortable bed
Location, Location, Location
Have stayed at Casa before about half a year ago. The location is unbeatable. Right beside the Yau Ma Tei MTR with bus stops just outside the hotel. One of the bus stops have day and night buses to the airport. The room was fine, with beds comfortable providing a good night's sleep. One minor inconvenience was the small toilet with a door that does not close properly. The glass wall was also not opaque enough to provide privacy.
Anmeldt 14 juli 2015

Meena fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Good location but very small room
Location, low price, nothing else
Although I anticipated a small room, but I was still shocked with the room size. There was no particular space for a shower, just in front of the sink bowl and beside the toilet!
Anmeldt 13 juli 2015


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: