Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Alejandro fra Japan
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
the hotel its old, the wc you dont even can seat t
Casa Hotel
bad, i dont recommend
Anmeldt 24 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Goh fra Malaysia
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juli 2015
What a small small room
Only best are d location.
The room was small from what size posted, the bathroom way too small for big size people. Lift was small n slow. Wifi not stable and fridge not working.
Anmeldt 20 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Samuel fra Singapore
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2015
Ideal location make up for the small room
Location, cleanliness and availability of food stalls
Anmeldt 18 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wei fra Singapore
Rejsende alene
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2015
Great location and comfortable bed
Location, Location, Location
Have stayed at Casa before about half a year ago. The location is unbeatable. Right beside the Yau Ma Tei MTR with bus stops just outside the hotel. One of the bus stops have day and night buses to the airport. The room was fine, with beds comfortable providing a good night's sleep. One minor inconvenience was the small toilet with a door that does not close properly. The glass wall was also not opaque enough to provide privacy.
Anmeldt 14 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Meena fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2015
Good location but very small room
Location, low price, nothing else
Although I anticipated a small room, but I was still shocked with the room size. There was no particular space for a shower, just in front of the sink bowl and beside the toilet!
Anmeldt 13 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

pattaraporn fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2015
Good
Clean good nice
good
Anmeldt 13 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vinh fra Vietnam
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2015
Location
Good location. Price. Comfort room
Anmeldt 12 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Vinh fra Vietnam
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2015
Good location
Location. Price. Comfort room
Anmeldt 12 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tosapol fra Thailand
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i marts 2015
Best location to stay for backpagger
Comfort and close to subway, resturant, convenient store and shopping mall
Good service, the room and toilet very tiny. Very cleanse room. The wall to tine and can hear voice from room beside.
Anmeldt 12 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pei fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i marts 2015
Small Room
Small, Great Location, Near MRT
The Room is small. Bathroom Door Not Fully Covered. Felt cold when Aircond Air blow inside. Great Location. Very Near to MRT.
Anmeldt 10 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: