Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

yingying fra Kina
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i februar 2015
Amazing location
Location
Good location, very small rooms
Anmeldt 07 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chia fra Singapore
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Small room, even smaller bathroom
location location and location
The bathroom is really small and is basically open link with the room even with the door close. So advise to off the aircon when shower. They have 2 life which is slow and to make matter worst, 1 broke down during my stay. Location is good as it is very near to YMT mtr and along Nathan St. making it easy to find. The staffs are friendly and helpful....thumbs up for that.
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ADRIAN fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
Great Location and Flexible Staff
Location is convenient, walking distance to MTR and efficient staff
Room very small and condition is poor. But still acceptable for short stay. Staff is friendly and helpful. The female staff allow me to have early check after my long flight.
Anmeldt 06 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

WONG fra Malaysia
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
comfortable and value for money
convenient,clean and nice staff
Strongly recommend to friend
Anmeldt 04 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

สหฐี fra Thailand
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
Good compare with price
Good location, Planty of food around there, Staff good in english
it's ok.
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tham fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Great location
---
Pleasant stay, MTR stations only a few steps away, airport bus stop very near too. Could be better, if reception can be at ground floor. The bathroom is a bit too small.
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

LEE fra Brunei Darussalam
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
WILL STAY AGAIN
CONVENIENCE & LOCATION
My experienced stay with Casa Hotel since 2013, 2014 & 2015 for the 3 continuous years. Is convenience and location is good so near to the MTR station.Only the bathroom is too small.Value for money for the prime location.
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ines fra Portugal
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i marts 2015
great place to check out the night markets of HK
location location location
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

William fra Canada
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
My stay in Hong Kong
Location, service, comfort , value .
My stay this time is good, as I got an upgrade to executive suite. Overall I like the location and its pricing . Staffs are courteous and comfortable overall , I come again for this pricing.
Anmeldt 31 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

kumaree fra Thailand
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
good location smal lroom but clean
good location cleanroom goodstaff
Good experience
Anmeldt 30 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: