Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

PREEDA fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i maj 2015
The location is very good.
Location, Staff performance, price
Although the room's rather small but it's reasonable price.
Anmeldt 29 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Very bad stay.
Location only.
Is bad,the room was too small and the toilet even worse.One of the elevator was down for 2 days,left one operated for all customers to use.The air-condition was noise.Room insulation was bad.If not because I been paid up,if not be sure I wiil change Hotel.
Anmeldt 27 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i maj 2015
Great location but room bathroom too small
Great Location, friendly staff, good wifi
Pleasant stay, MTR stations only a few steps away, airport bus stop very near too. The security staff could provide good information. If reception can be at ground floor, will be better. The bathroom is too small, could not have peace of mind when take shower.
Anmeldt 27 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

TAN fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Not value for money.
Location
One of the elevator was under service for 2days and left one to operate only for all customers to use.The room was small and the toilet even worse.The air-condition was noisy especially during night times.The room was no sound proof where you can here the noise from out-side or toilet water drain.
Anmeldt 26 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Eveyn fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2013
convenient location
cleanliness, location, convenient
Nice
Anmeldt 24 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Timothy fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 4 nætter i maj 2015
Casa hotel great location
Excellent location (walk to temple street in 1 minute), spacious clean room, helpful staff
Anmeldt 24 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

ZhiWei fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Up to expectation
Location
Anmeldt 24 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Pe fra Singapore
Gruppe
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
good location
location
Good strategic location. Walkable distance to tsim sha tsui. Had mosquito bites, the bathroom got flooded due bad drainage system. And because the hotel was located along the main road, it was a little noisy.
Anmeldt 21 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Hongkong
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i maj 2015
The only good thing is location
location, generally clean, polite staff
The room is a little smaller than expected. Nice staff. Good room ambiance but POOR noise isolation. The walls are skin-thin. The room is generally clean but the shower is in a poor condition.
Anmeldt 21 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Susanna fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i maj 2015
Ok
Location
Ok, but the room is quite small.
Anmeldt 20 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: