Godt 7,3
baseret på 8149 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8149 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Shinta fra Indonesien
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i maj 2015
Great hotel. Near MTR & good restaurant.
The place are great, near MTR & bus to airport, nice room,
greaaattt.. Will stay again if i ger back to HK
Anmeldt 07 maj 2015

Show fra Malaysia
Familie med store børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
Great location but not worth for money
Only the staff service was good
Room is so small. Booked the deluxe and add bed, the extra was near the door. No extra place to put my luggage, and no extra space to walk. Complaints to the receipt and topup to upgrade the room. But really not worth for money.
Anmeldt 07 maj 2015

Tan fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i maj 2015
Small room but good location
Cleaniness, good location, quiet
The room is small but clean. Location within 3 mins walk to Yau Ma Tei station. There are 7-11 and other eatery around the area.
Anmeldt 06 maj 2015

Kailun fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2015
Accessible Location
Accessible location
Good
Anmeldt 04 maj 2015

Somboon fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i maj 2015
Good Location
Location, price and easy to travel by MTR
Anmeldt 04 maj 2015

Jia fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i april 2015
Good for solo traveller
Good location that near to MTR, clean room and friendly staff
Awesome!!! But a little sad part was. The lift to the entrance wasn't working or too messy and need to carry the luggage ourselves and with staffs staring at us.
Anmeldt 04 maj 2015

KIAN fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 1 nat i april 2015
hotel near MTR station
Good location, near MTR station, quick checkin
It is acceptable as compared to teh price I paid.
Anmeldt 03 maj 2015

alvin fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i april 2015
nice location
cleanly..nice location..good services
just a normal hotel..no any specially comment
Anmeldt 03 maj 2015

alvin fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2015
nice location
cleanly..nice location..good services
just a normal hotel..no any specially comment
Anmeldt 03 maj 2015

Bah fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i april 2015
Casahotel
Customer service, convenience location, cleanliness
Great except bed was hard like a rock, standing to shower with limited movement
Anmeldt 03 maj 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: