Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Kien fra Malaysia
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i april 2015
Recommended
Clean, small rooms but very good location
Lots of food nearby, 2nd time staying in this hotel. Fairly happy with everything except rooms are abit small especially the toilets. Other than that everything's fine.
Anmeldt 08 april 2015

Loren fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i marts 2015
Superb Location. Clean Rooms
Great Location, Clean Room and Bedsheets, Nice Housekeeping Staff
Positive: Very Accessible - just a few steps away from the nearest MTR station. Respectable Housekeeping Staff - they were very accommodating with our requests Nice location - nearby are convenience shops and restaurants - no need to travel far when you need to buy stuff Downside: Rooms and walls are not soundproof. Expect to hear sounds from surrounding or neighboring rooms. Bathrooms are cramped - small room for us to move around the bathroom
Anmeldt 08 april 2015

Kelvin fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2015
Central location, very small rooms, overpriced
Location location
Anmeldt 07 april 2015

Ronald fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i februar 2015
Excellent Location and staff service
Location, Staff Service
Excellent location along Nathan Road and less than 2 mins walk from Jordan MTR Station. Since its located along a main road, it can be quite noisy. Like all rooms in Hong Kong, they are small and crap. Do take note that some rooms do not have window, so be careful when booking them. Excellent staff service and one of them provided us with good guidance to non-touristy areas.
Anmeldt 06 april 2015

Wong fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i april 2015
Location is good
Location, price, staff
The location of the hotel is good and very accessible. Room is pretty clean, but the restroom is super compact. Bed are hard. But it's still acceptable
Anmeldt 06 april 2015

DAVID fra Israel
Forretningsrejsende
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i marts 2015
very small room and shower and toliet very small
the location its great , near subway, the night bazar and all shops very near
its was ok but room very small and not pleasure to stay long time
Anmeldt 05 april 2015

Elaine fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i marts 2015
Acceptable
Location, reception performance, price
Ok, just little bit rundown
Anmeldt 05 april 2015

Kui fra Canada
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i april 2015
It Fit My Needs
Location, location, location
Anmeldt 05 april 2015

Natha fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juni 2014
clean, near mrt
clean, near mrt
clean, near mrt
Anmeldt 04 april 2015

Puripat fra Thailand
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i marts 2015
ok fair
comfortable
Good
Anmeldt 04 april 2015


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: