Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Timothy fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2016
Cramped room
Nice location but the smallest hotel room in the world!
Anmeldt 10 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

walker fra USA
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
still the same: good
Great location, easy access to metro and bus t airport, away from Mong Kok. Perfect for me at the price.
Anmeldt 09 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Boonsit fra Thailand
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i december 2015
Best Location
The selling point of this hotel is about the location. It is located near the subway and the temple market. The room was a little bit small but It was fine.
Anmeldt 08 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chu fra Hongkong
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2016
Small room,normal service
Small room,normal service
Anmeldt 06 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Aurora fra Filippinerne
Par
Familie
Boede 3 nætter i august 2016
Casa Hotel
Quite good
Anmeldt 05 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karen fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
Good!
The location is good. It is near everything, fastfoods, restaurants, MRT and shopping stalls. It is just that the rooms were REALLY SMALL and so with the comfort room. We had hard time moving and opening our suit case. It is good for a night are two.
Anmeldt 03 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

janelle fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Tiny toiliet
The hotel is just 100m from the Mtr, night market at the street behind and a couple of restaurants serving local dishes. HKD$300 deposit upon check in, expected the room to be small but the toilet...i had to squezze myself into a corner during shower else the toilet paper will be wet! Looks like a business hotel, strong wifi, english/japanese/mandarian tv channels, kettle provided but the socket at a werid location(i'd to boil water on the floor) basic tolietries provided, hangers/closet, clean bed. Walls are thin, can hear 'neighbour' snezzing. Early checkout and could ve my baggage store for free from 2pm-12am. Reception speaks english,
Anmeldt 03 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

hathaichanok fra Thailand
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juli 2016
very good
good
Anmeldt 02 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Karmelia fra Indonesien
Familie med små børn
Familie
Boede 4 nætter i juli 2016
Nice stay
The location is excellent. Just a steps away from yu ma tei station exit c, and near airport bus stop also.clean enough, near to ladies market, seven eleven and 24 hours mc donald
Anmeldt 01 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

CHIN fra Malaysia
Familie med små børn
Familie
Boede 3 nætter i juli 2016
too small
hotel room too small especially the toilet.
Anmeldt 29 juli 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: