Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Waraporn fra Thailand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i februar 2015
Good, Comfort and very near MTR Yau Ma Tei Station
Good, Comfort and very near MTR
Anmeldt 09 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kangjie fra Kina
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i februar 2015
Luckily I Only Stayed One Night
the price, the location, the bed
Anmeldt 08 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

heng fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i januar 2015
good place worth your visiting
near temple street delicious food mini room
Anmeldt 07 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Kien fra Malaysia
Familie med store børn
Familie
Boede 1 nat i januar 2015
Very well located
Location, cleanliness, peaceful despite being on the main road
It was quite a pleasant stay, very nice location, very easy to walk to Prince Edward and Mong Kok from this hotel. Wonderful
Anmeldt 06 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Diana fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 2 nætter i januar 2015
Stay experience
location
Stay was fine, no major issue this time. Small elevator, small room, small toilet. Want comfort, look for another hotel. Good location with MTR and Bus available just outside of hotel. Various eatery.
Anmeldt 04 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cai fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2015
Small but comfortable room
location
Great location. Room size was small but expected. Only bad thing is the mini toilet.. there was no lock and also no need because no one can open the door when someone is inside.. shower was directly above toilet bowl and sink.. size is about the same as a public toilet cubicle in Singapore.
Anmeldt 01 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Alan fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i januar 2015
Room
1. Near MTR. 2. Near shopping places. 3. Bus to airport outside hotel
The standard room was way too small for the price we paid. Can't even open 2 luggage s at the same time. The pillows were too soft. Need stack up 2 pillow to sleep. :(
Anmeldt 01 februar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Adrian fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2015
Fantastic Location
Good Location, Hot Water, Strong Aircon
Rooms were small and bathroom even smaller than expected. Cupboards were small too. Given all that, the location was fantastic, near to MTR and all amenities. There was hot water for shower, strong pressure and strong aircon. Was fine with me, but wife didn't enjoy the room much.
Anmeldt 29 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chau fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i januar 2015
a good stay
location, room and staff
the hotel staff was courteous and provided speedy service. the single room was spacious enough and clean. value for money.
Anmeldt 29 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chau fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i januar 2015
will come to this hotel again
great location, pleasant staff, clean room
Had a pleasant stay at the hotel with my friend. The hotel is just 2mins away from Exit C of the Yau Ma Tei MTR station. many eateries in the area, and also walking distance to Mongkok.
Anmeldt 29 januar 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: