Godt 7,3
baseret på 8147 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8147 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Timothy fra Filippinerne
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i november 2014
Small but location makes up for it.
Location. clean.
Small but location makes up for it. Just right the C Exit of the Yau mate station. We always stay here. coz the location beats how small the rooms are. The smallest toilet i ever seen!
Anmeldt 11 november 2014

Alex fra USA
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i november 2014
Good budget hotel & good location, but small rooms
Location, location, location
Overall a pleasant stay. Check in staff was somewhat indifferent, but check out staff was courteous. Good Internet. Although I was traveling solo, I booked a double room because I had read that the rooms were very small. Even a double room was a tight fit for one person.
Anmeldt 11 november 2014

Grace fra USA
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i november 2014
Unreasonable charge $200 to store luggage
Location transportation price
Is ok if you don't need to shower. This is not suitable to take shower. Everything would get wet including the toilet paper
Anmeldt 10 november 2014

Lim fra Singapore
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i april 2012
Cheap and good location
Room is small but overall quite good. Location is good
Anmeldt 10 november 2014

kit fra Kina
Par
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2014
need to improve service
clean,quick checkin,gd location
Anmeldt 09 november 2014

polykarpos fra Grækenland
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i november 2014
good location
location, clean, friendly staff
good as always!
Anmeldt 08 november 2014

Irene fra Malaysia
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i november 2014
Super small but very convenient
location, cleanliness, bed
The shower/toilet is way too small. Loved the location as it is super near to MTR station. Bed was comfy and overall quite clean.
Anmeldt 06 november 2014

Nawin fra Thailand
Par
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
Good location
Very convenience clost to MTR and many local restaurants
Nice and modern, cozy and staff have good performance. Room was fine and the hotel is located by MTR
Anmeldt 05 november 2014

Khak fra Malaysia
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i juni 2014
Room is clean and value for money
Overall it is good hotel. Will stay there again when I visit Hong Kong
Anmeldt 03 november 2014

JONATHAN fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i oktober 2014
Chic and Cosy Casa
Located just 10m from exit C of Yau Ma Tei MTR, great local food at reasonable prices in the vicinity and modern interiors.
Great no frills accommodation in a clean, modern setting. Shower was literally standing room only but worked well for me since I'm medium build. Clean and comfortable. Definitely coming back!
Anmeldt 03 november 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: