Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

loo fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i september 2014
Great location Hotel
Location, clean ,
I like the location of this hotel , very convenient to MRT, shops and restaurants.
Anmeldt 02 november 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Singapore
Gruppe
Familie
Boede 1 nat i oktober 2014
Holiday
Good location, Food and Mtr
clean and tidy
Anmeldt 31 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Cindy fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Small single room but at a good location
Convenient, easy to find, close to mtr
Anmeldt 30 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chris fra New Zealand
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i oktober 2014
My stay at Casa
Location to Yau Ma Tei Station
It was OK. The room was small and shower was over the toilet. However, an electric kettle was provided but no mug or cup to make tea or coffee. Just a glass.
Anmeldt 28 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lay fra Singapore
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2014
Very small and the bed is hard
near mrt and shopping area and cheap
is a very very small hotel. hard to walk around and the toilet is patectic small. but for this price if solo or a friend together is ok
Anmeldt 27 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tan fra Singapore
Familie med store børn
Familie
Boede 2 nætter i oktober 2014
Short trip
location, good food and next to mtr
Good
Anmeldt 27 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Leonard fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i oktober 2014
Good budget hotel in Yau Ma Tei
location, price, cleanliness
Good place to stay in Hong Kong if you're on a budget.
Anmeldt 25 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

michael fra New Zealand
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i oktober 2014
Terrible
They staff were nice
Terrible, the rooms are not like the photos, they are beyond tiny, and don't even have a real bathroom, just a shower hose above the toilet. Bed is like a rock. Totally deceptive
Anmeldt 25 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Wan fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2013
tiny room,near mtr
near city area
Super Tiny room
Anmeldt 25 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SWAN fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
Very tiny room for 2 and bath room is even smaller
location
Very poor room, and sound proof is very bad. The only good thing is next to the MTR.
Anmeldt 24 oktober 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: