Godt 7,3
baseret på 8155 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8155 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Wan fra Malaysia
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i oktober 2013
tiny room,near mtr
near city area
Super Tiny room
Anmeldt 25 oktober 2014

SWAN fra Singapore
Par
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
Very tiny room for 2 and bath room is even smaller
location
Very poor room, and sound proof is very bad. The only good thing is next to the MTR.
Anmeldt 24 oktober 2014

Sufan fra Indonesien
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2014
Good location budget hotel
location , location and location
Ok small room and quite a walk to Mongkok actually
Anmeldt 24 oktober 2014

kobchai fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i juli 2014
good
location
Anmeldt 23 oktober 2014

Chiahui fra Taiwan
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 2 nætter i oktober 2014
nice location
clean, room is samll, good location
The hotel room is clean but very small, may not good for the family. Location is good, near night market, very convenience.
Anmeldt 23 oktober 2014

Herman fra USA
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i oktober 2014
great location
location, location, location...
it was ok, the room was not as comfortable as it looks online, but the location was perfect...close to mong kok, a drop from the subway station, also the bus to the airport was close by...
Anmeldt 22 oktober 2014

Mei fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i oktober 2014
Good location
very near to yau ma tei MTR station / many eatery places around, cheap sushi take-out opposite the hotel / 7-11 just a few doors beside
good stay,not noisy, small toilet but still acceptable
Anmeldt 22 oktober 2014

KWAN fra Singapore
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i oktober 2014
toilet is extreme SMALL
location , nearby food and very near MTR
Stay was ok but the room size even i get the family room is very very small .. espically the toilet .. dun expect any movement in toilet. Just enough for 1 person
Anmeldt 21 oktober 2014

KWAN fra Singapore
Familie med små børn
Familie
Boede 3 nætter i oktober 2014
the room is really really small
location near mtr , convience , easy access
The stay was good but the toilet is extreme small just enough for only 1 person in there.
Anmeldt 21 oktober 2014

TAN fra Malaysia
Familie med store børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i marts 2013
Location good but room super small
Location good
only the location is good actually. Room small especially the shower room. Think big sizes people will meet problem which shower...
Anmeldt 20 oktober 2014


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: