Rigtig godt 7,3
baseret på 8162 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 8162 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

Nelson fra Singapore
Forretningsrejsende
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Walk to MTK, Food and Shopping
Hotel is close to almost everything. Room ok but toilet smaller than Japanese hotels. WifI, hot water shower and aircon good. Limited cable TV channels. Staff helpful. Strictly no smoking in room with smoke detectors. Room a little run down and dirty, though I have not see any ants nor roaches.
Anmeldt 23 juli 2016

vi fra Sverige
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2016
verry good
verry good
Anmeldt 23 juli 2016

Liang fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
great location
great location to travel around
Anmeldt 23 juli 2016

Margot fra New Zealand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 2 nætter i juli 2016
De luxe rooms only shown on internet
Room very different from website... Shower over toilet in tiny glass cubicle. Very expensive for what it offered! Not again.
Anmeldt 22 juli 2016

Chin fra Malaysia
Familie med små børn
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
Value for money
Location very convenience,bus mtr all near by.Many street shop and food stall or cafes. Bus to airport only few shop away.Airport take bus A21 reach hotel also few shop away.Toilet quite small and no fridge abit let down.Definitely value for money.
Anmeldt 22 juli 2016

permparame fra Thailand
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 4 nætter i juli 2016
Superb
Very good location near mong kok
Anmeldt 22 juli 2016

SING fra Malaysia
Gruppe
Familie
Boede 2 nætter i juli 2016
Location
Good location
Anmeldt 22 juli 2016

kenny fra Filippinerne
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2016
casa hotel
location and value for money is very okay. few steps away from mtr station and bus stop going to airport. i would definitely stay in this hotel again.
Anmeldt 20 juli 2016

Eugene fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2016
I would stay there again!
Good value for money, clean, has hot water, has wifi. convenient location. If you are a solo or couple traveler in Hong Kong, this is where I'll stay. What more can one ask for a price like this?
Anmeldt 19 juli 2016

Novita fra Indonesien
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2016
too small..
the room & bathroom is too small..
Anmeldt 17 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: