Godt 7,3
baseret på 8152 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8152 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Personalet 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Velda fra Singapore
Rejsende alene
Standard-enkeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2014
Good for Solo Traveller
Location, Convenience, Staff Attitude
We know that hotels in Mongkok are relatively small but turns out that it is REALLY small. Good for those whom are travelling on their own (like me), space is really small as i could not open up a suitcase in my own hotel room. Location is really good as it is near MTR and a lot of eateries.
Anmeldt 21 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

luat fra USA
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2014
Ok
Near airport, cheap,
Anmeldt 19 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benny fra Singapore
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2014
Not possible to shower !! toilet just too Small...
Location
It's not possible to have a proper shower in this tiny toilet of a very tiny room !! Location is the only selling point !
Anmeldt 18 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

irene fra Singapore
Familie med små børn
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2014
room too small
locations , staff services, cleanliness
location is the best thing, the room and toilet is really too small
Anmeldt 18 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

KWOK fra Hongkong
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juli 2014
ok
ok
Anmeldt 17 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Quincy fra Hongkong
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 4 nætter i april 2014
good and clean
good and clean and convenient
good and clean and convenient
Anmeldt 17 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Huimin fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i august 2014
Normal
Location
The rooms is too small compared to other similar hotels in Yau Ma Tei
Anmeldt 16 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

thippawan fra Thailand
Familie med store børn
Familie
Boede 3 nætter i juli 2014
Casa Hotel
nearest MTR
We appriciate for stay here , In the future i intend to stay this HTL. because it near MTR and shopping center. I stay in family room for three persons . I got 3 bolltes for water every day (Stay 3 days).
Anmeldt 14 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Benjawan fra Thailand
Gruppe
Familie
Boede 3 nætter i august 2014
Great Location but Tiny Room
Hotel Location is the Best just one min. from Yau Ma Tei Station Exit C. Also close by so many shop incl. 7/11.
If you booked Family Room to stay with friends, pls. make sure that you are in the same sex 'caz the bathroom walls and door are Ground Glass.
Anmeldt 13 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Lynn fra Kina
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 3 nætter i august 2014
next visit is considerable
good location, near to the MTR station, clean and tidy
Overall is good, except the wifi connection had a bit problems. Only certain positions in the room can get the signal.
Anmeldt 13 august 2014
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: