Godt 7,3
baseret på 8148 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Godt



baseret på 8148 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 7,3
  • Faciliteter 6,5
  • Beliggenhed 9,1
  • Værelsets komfort/standard 6,9
  • Service 7,0
  • Værdi for pengene 7,1
  • Mad/spisning 6,3
Sortér efter

Siong fra Malaysia
Familie med små børn
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2014
Good location, staff very friendly.
Location, price and
Anmeldt 28 juli 2014

Lester fra Singapore
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i maj 2012
nice.and cheap hotel. a bit small though
its location to mtr and its proximity to the famous dim sum place
Nice convenient place to stay in hk. Close to mtr station very important after a long day of shopping
Anmeldt 27 juli 2014

elizabeth fra Filippinerne
Par
Deluxe med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juli 2014
Convenient
Nice housekeeping,convenient n worth the money
This is my third time to stay in this hotel and very accessible to all. Housekeeping staff are very nice. You get what you paid for
Anmeldt 27 juli 2014

Josefina fra Filippinerne
Rejsende alene
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 2 nætter i juli 2014
Repeat stay
Proximity to MTR, easy to locate, clean
Pleasant and easy
Anmeldt 26 juli 2014

Margaret fra Singapore
Gruppe
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 5 nætter i juli 2014
good location
location
good location except the room are small
Anmeldt 26 juli 2014

joana fra Nigeria
Forretningsrejsende
Standard-enkeltværelse
Boede 1 nat i juli 2014
good
staff,food,accessibility
Good
Anmeldt 25 juli 2014

Audrey fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i februar 2014
so convenience near to mrt station
so convenience near to mrt station
so convenience near to mrt station
Anmeldt 25 juli 2014

Benjaporn fra Thailand
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i juli 2014
A very small room located in a good location
Location, location, location
Anmeldt 24 juli 2014

Siow fra Malaysia
Par
Standard-dobbeltværelse
Boede 3 nætter i marts 2014
Very near to MTR Station
Value for money, close to the MTR Station, surrounded with all stores
Anmeldt 24 juli 2014

Philip fra Australien
Rejsende alene
Standard-dobbeltværelse
Boede 1 nat i juni 2014
Solo traveler with a few days in HK
Location and Price are the main two, can't think of a third one but that should be enough
For the price and location that Casa Hotel offered, it was definitely worth it. If you are on the Kowloon side of HK, the hotel is just a few mins walk from some of the most well known streets in HK (Mostly Shopping and eating). There isn't much tourist spots to visit but if you like to explore and get lost in the narrow laneways/streets, this place is ideal to as a base. Tip: If you are into fortune telling, at night time there are stalls around Jordan road that offers the service (in english as well) for around 100 HK dollar.
Anmeldt 23 juli 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: