Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 804 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Service 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter
Bekræftede anmeldelser

WAI fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i august 2015
房間舒適
房間很大,海景很好,煮食用具齊全
第二次住,每一個房都是很大而且180度海景,煮食用具齊全, 買齊幾日食物,係西環渡假煮下野食幾爽, 今次多了一部smartphone提供任用, 雖然用唔著但都好貼心, 今次樓上有D嘈, 住客開party, 同玻璃不夠潔淨所以海景差左d
Anmeldt 08 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ka fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2015
很大而且十分舒適
景觀一流,空間很大,私隱度高
一定會再來,住得很舒服!
Anmeldt 03 september 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

YIN fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i august 2015
很好的經歷
環境 房間質素和員工有禮
Anmeldt 25 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

yun fra Kina
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2015
Anmeldt 24 august 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siu fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i juli 2015
最愛的住宅式公寓
單位少有的那麼寬敞、員工少有的那麼親切、窗前海景少有的那麼迷人!
Anmeldt 22 juli 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Man fra Kina
Par
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i juni 2015
也可以
自由!舒適!景觀開揚
好舒適
Anmeldt 16 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Ting fra Hongkong
Gruppe
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i maj 2015
無敵海景
海景
Anmeldt 01 juni 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chu fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i april 2015
第二次入住,失望而走
窗外景色優美浪漫,之外沒有了
是次旅程安排於復活節假期,原打算跟老公遠離家裡雜務到外邊輕鬆浪漫一下… 誰知原來酒店於這幾天假期是不設任何房間服務的,幾天沒有人到房間打掃,樽裝水衛生紙用完了沒有提供添置,毛巾幾天沒換,打開雪櫃發現很髒卻沒人來清理… 如果是這樣的安排,何以沒在BOOKING 時通知暝顯示?何以卻收取節日的房價收費??? 一切就只得自己動手做,我再說一遍:我原意想跟老公遠離家裡雜務,趁復活節假期到外邊輕鬆浪漫一下!現在跟在家有什麼分別?
Anmeldt 25 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Siu fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2015
充滿家的感覺
港鐵附近,廳大窗更大的住宅,員工友善
Anmeldt 16 maj 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Qianyu fra Hongkong
Par
Suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i april 2015
舒適
寬敞,舒適,靚景
已經第三次入住,第一次入住覺得酒店位置有點不太好找,但現在開通西營盤地鐵站后更方便,5分鐘内就能到 這次有點失望的是,給了一間低樓層的房間,比高樓層的房間小,而且海景也被對面的紀念館擋住了,雖然酒店還有房間提供但是拒絕了我的換房要求。除了這點,之前兩次都是不錯的,房間寬敞,設計簡單舒適,而且一起身就望到海,感覺很好! 厨房除了飯煲其他基本齊全 酒店附近多茶餐廳,少便利店,有點不方便 價錢~貴了
Anmeldt 23 april 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: