Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 804 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,6
  • Faciliteter 8,1
  • Beliggenhed 7,4
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,2
  • Værdi for pengene 8,2
  • Mad/spisning 6,1
Sortér efter

Lau fra Storbritannien
Forretningsrejsende
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i december 2015
The hotel acts like a thief
The hotel charged me $200 for making the towel dirty. Force me to pay otherwise do not let me go. It is ridiculous.
Anmeldt 26 december 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Jeanny fra Filippinerne
Familie med store børn
Suite med havneudsigt
Boede 6 nætter i juli 2015
Big Rooms, Helpful Staff, Far Location
Cleanliness, Big Rooms, Free Use of Android Phone
Very good. Everything was perfect, room is spacious. There is an android phone that you can take-out everyday to use as guide roaming around the city for your whole stay at the hotel.
Anmeldt 27 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sam fra Singapore
Par
Suite med havneudsigt
Boede 4 nætter i november 2015
Comfortable and convenient
Convenient location, comfortable and friendly staff
Pleasant and relaxing
Anmeldt 25 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Terii fra Japan
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i november 2015
Great size and view. Can improve on cleansiness
Size, location, free good wifi
All was good except the sheets smelled a bit. The walls could use some new wall paper or painting as scratches were visible.
Anmeldt 22 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Fifi fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse
Boede 1 nat i november 2015
Helpful staff, smooth check in and out, huge room!
Pet friendly, helpful staff, big spacious room.
A very pleasant stay. Our puppies loved the place too they had big smile in every pictures!
Anmeldt 20 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Debbie fra Singapore
Familie med små børn
Suite med havneudsigt
Boede 5 nætter i november 2015
Awesome hotel!
Full Harbour View, Room Size, Cleanliness
Awesome! Full frontage of the Victoria harbour from our king sized bed that sleeps all 4 of us (2 adults, 1 4yo & 1 2yo) comfortably.. Separate living area where the kids played and watched DVDs when we are not out sightseeing.. Kitchenette with bar fridge, electric kettle, microwave, toaster, coffee maker etc.. Huge bathroom with a shower area that fits H, M and myself comfortably.. Complimentary self service laundry (bring your own detergent) and up to date DVD library available.. Private lift.. Handy phone with free data and international calls back to SG.. Daily housekeeping.. Very good customer service.. Tram, bus, mtr, food all nearby.. I came away totally amazed and impressed..
Anmeldt 12 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

SOO fra Singapore
Familie med små børn
Suite med havneudsigt
Boede 4 nætter i oktober 2015
Room is very spacious
value for money
Very satisfied
Anmeldt 03 november 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chi fra Hongkong
Rejsende alene
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2015
excellent
staff location food
Anmeldt 25 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

POON fra Hongkong
Par
Deluxe-suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i oktober 2015
Great seaview
Kitchen, seaview, spacious
It was so far ok, but staff are not so helpful.
Anmeldt 16 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Franz fra Hongkong
Rejsende alene
Suite med havneudsigt
Boede 1 nat i januar 2015
service appartment
big bath room
i liked to stay there coz of the big bath room and the room size the view from the big window is nice too.....
Anmeldt 14 oktober 2015
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: