Fantastisk 8,3
baseret på 626 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 626 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,9
  • Faciliteter 8,0
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,8
  • Personalet 8,8
  • Værdi for pengene 8,4
  • Mad/spisning 6,6
Sortér efter

CHUNG fra Hongkong
Rejsende alene
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2014
Nice and clean! Friendly staff
Nice and clean! Friendly staff
Anmeldt 29 maj 2014

Chan fra Kina
Rejsende alene
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i april 2014
variable restaurants at attractive price
cozy interior suit design offering at home feeling
more than worth for the price paid of around $800
Anmeldt 28 maj 2014

WillY fra Singapore
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 7 nætter i maj 2014
Comfortable.
Attentive & friendly staff. Good size compare to HK standard hotel size
Anmeldt 26 maj 2014

Teo fra Singapore
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i maj 2014
Fantastic Stay
Huge Room, Fast internet and attentive service
We have a wonderful stay at this Hotel. Best facilities and services provided by the hotel and staffs. Thumbs up and we shall return back for the next stay.
Anmeldt 25 maj 2014

Robert fra USA
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i maj 2014
Great value and well located for a quick stay
Location, value, cleanliness.
Very good, we felt comfortable and safe in our room and the price was good. I'd stay here again.
Anmeldt 16 maj 2014

Wei fra Singapore
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 3 nætter i maj 2014
Great Location, Big & Clean Room
Clean, Good Location, Big Room
Overall, its a great stay with CHI Residence 279. The staff were friendly and attentive, the rooms were clean , big & all amenities were provided for including a small kitchen. The location of CHI is walking distance to MTR , famous MIDO Cafe & famous clay pot rice, i will recommend CHI to all travelers.
Anmeldt 14 maj 2014

Juliana fra Singapore
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 4 nætter i maj 2014
5 mins from Yau Ma Tei MTR; Food & activities ard
Location, Comfort, Homely
We loved our stay at CHI Residences 279, it was pleasant right from the start - the service staff Ray was very friendly, and we had personalised notes waiting for us in our apartment telling us where to locate amenities and how to connect to the all-important wifi. With a living room, kitchenette and bedroom spanning 60sqm, it was a luxury in cramped Hong Kong. It felt like we were going home every night. There's a rooftop balcony where you can do your laundry too. Best of all - it was only 5 mins from Yau Me Tei MTR and right smack in Temple Street with loads of good food, yet not noisy at all. We will stay there again.
Anmeldt 14 maj 2014

YU-JIE fra Taiwan
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i maj 2014
dsaasdgagag
agdadgafasfasdfasdf
dsfasdfasdfasdfdasfsafasdfafsafafafsafasfasfasfasfasf
Anmeldt 13 maj 2014

Renee fra Singapore
Rejsende alene
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 2 nætter i maj 2014
Home away from home
Clean and spacious and near to Yau Ma Tei MTR
It felt like a home away from home as it's like a full sized studio apartment. Made a difference especially when Hong Kong is experiencing thunderstorm during this period and that there were times when I didn't feel like stepping out.
Anmeldt 12 maj 2014

Jens fra Tyskland
Par
Suite med 1 soveværelse - Stærkt tilbud
Boede 1 nat i marts 2014
Very nice
Great room, perfect location
really good,Great room, perfect location, strong wifi, could not ask for more.
Anmeldt 05 maj 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: