Rigtig godt 8,0
baseret på 862 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 862 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,0
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 9,0
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,0
  • Værdi for pengene 7,3
  • Mad/spisning 7,6
Sortér efter

Lesley fra Filippinerne
Par
Standard king-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location, good service
Staff are friendly. Easy to go to nearby mall and restaurants. Aircon is good despite the heat outside
Anmeldt 11 juli 2016

Lesley fra Filippinerne
Par
Standard king-værelse
Boede 2 nætter i juli 2016
Good location, big room and bath
Location is very near shopping and for eating. Very accessible via MTR. Free shuttle from Central Station
Anmeldt 11 juli 2016

Natthamon fra Thailand
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 1 King Size-seng
Boede 1 nat i juni 2016
Good
Good
Anmeldt 11 juli 2016

Dejanant fra Thailand
Familie med små børn
Deluxe med havneudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
Vary good location
Mu usual place of visits for food & shopping
Anmeldt 05 juli 2016

Lesley fra Filippinerne
Familie med små børn
Standard king-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Good location, spacious room, good service
Very central location and room is not too cramped for children
Anmeldt 27 juni 2016

Norfarizan fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard king-værelse
Boede 2 nætter i juni 2016
Great location
Nearby with mtr station, shopping area and plenty of taxis coming around. Having the airport shuttle stopping at the hotel is very convenient for acccess from and to airport. Front staff are helpful and provides tips on how to get around the nearby areas.
Anmeldt 27 juni 2016

John fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Standard-værelse med 2 enkeltsenge
Boede 1 nat i juni 2016
Noisy
Renovations were on going in some floors and they booked us at the floor right below it. I had a long flight and was hoping to take a nap before my meetings but obviously that didnt happen.
Anmeldt 26 juni 2016

mohammed fra Forenede Arabiske Emirater
Par
Standard king-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
good
was good
Anmeldt 12 juni 2016

mohammed fra Forenede Arabiske Emirater
Par
Standard king-værelse
Boede 1 nat i juni 2016
good
waas good
Anmeldt 12 juni 2016

ERMIE fra Filippinerne
Familie med små børn
Superior med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Misrepresentation
I booked 1 1King 1 Queen 30 sq mt room with sea view (partial) as per AGoda but they gave me a 2 single bed room. According to the reception, we are only 2 thus they gave us this. I have specifically chose the type of room as we are both of a heavy size that we want more bed space. Dissatisfied. This is the last time I will book this hotel.
Anmeldt 11 juni 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: