Fantastisk 8,1
baseret på 2768 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2768 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 7,9
  • Værelsets komfort/standard 8,4
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 7,5
Sortér efter

Torben fra Tyskland
Forretningsrejsende
Grand harbor club-deluxe med havneudsigt
Boede 2 nætter i juni 2016
Enjoyed the stay
From check-in to breakfast we really enjoyed the experience.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sandro fra Brasilien
Par
Grand deluxe med havneudsigt
Boede 1 nat i april 2016
Friendly staff
Always good to return to my "home" in HK, Harbour Grand.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Sandro fra Brasilien
Par
Superior med havneudsigt
Boede 2 nætter i august 2016
Comfortable and clean
Clean Rooms and very comfortable.
Anmeldt 01 september 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Hyeryeoung fra Sydkorea
Rejsende alene
Superior med havneudsigt
Boede 5 nætter i august 2016
Good
Good
Anmeldt 31 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Marcel fra Schweiz
Par
Deluxe med havneudsigt
Boede 4 nætter i august 2016
Overall happy with our stay
The Hotel is only 5min walk away from the MTR Station Fortress Hill. The room was nice and had a reasonable size. Most (if not all) rooms have sea view respectively harbour view, which is nice. The bathroom is separated from the bed room by a glass pane only. To have privacy you can lower an electrical curtain. In-room dining was excellent but not cheap. Bell service was giving us very helpful tips about where to dine and where to find a doctor. No noise from neighbour rooms (probably good noise insulation).
Anmeldt 31 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Prasert fra Thailand
Par
Executive-suite med havneudsigt
Boede 2 nætter i august 2016
The Harbour View is Half Harbour
We booked and paid for "The Harbour View" but the room they gave us was only half harbour view, so disappointed
Anmeldt 28 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Money fra Hongkong
Par
Deluxe med havneudsigt
Boede 1 nat i august 2016
Good service but old decoration
Service is good.location is easy to find but need to do some research before coming. The decoration is old n no charger in the room make us inconvenient.
Anmeldt 23 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Niteepong fra Thailand
Par
Superior med havneudsigt
Boede 2 nætter i august 2016
Good location
The hotel is located just 5 minute walk from the MTR station. In addition, there are many shops around this area.
Anmeldt 22 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Tammie fra Australien
Forretningsrejsende
Superior med havneudsigt
Boede 2 nætter i august 2016
User beware - Dangerous bathroom
Pros Location was good Cons - The bathroom was terrible. The way it is designed is extremely dangerous. It nearly killed me as fell entering the shower area. This is due to you requiring on to step an extremely slippery marble surface which there was no warning or non slip mat put out at the enterance of the shower area. User beware. - The shower was leaky and sputters out water. - The tea and coffee was not refilled. - The kettle needs to be cleaned. After using it, noticed bits of stuff floating in the water.
Anmeldt 22 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?

Chi fra Hongkong
Forretningsrejsende
Premier-værelse med havneudsigt
Boede 3 nætter i august 2016
The shower head was leaked , just 12:40 pm they chase me to return the room otherwise will charge me for Kate checkout .
Anmeldt 19 august 2016
Synes du denne anmeldelse er hjælpsom?


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: