Fantastisk 8,1
baseret på 1311 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 1311 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 7,5
  • Beliggenhed 7,6
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,4
  • Værdi for pengene 7,8
  • Mad/spisning 7,8
Sortér efter

mansu fra Sydkorea
Familie med store børn
2 sammenhængende værelser med udsigt over den indre gårdhave
Boede 2 nætter i juli 2016
Service not good
서비스 not good
Anmeldt 30 juli 2016

CK fra Hongkong
Rejsende alene
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
.
.
Anmeldt 25 juli 2016

Loh fra Singapore
Rejsende alene
Havneudsigt
Boede 3 nætter i juli 2016
A normal 4 star hotel
No newspaper supply ,no fruits basket
Anmeldt 20 juli 2016

shu fra Hongkong
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i juli 2016
nice and deserved to go again
good environment and high level of cleanliness
Anmeldt 14 juli 2016

kevin fra Storbritannien
Rejsende alene
Standard
Boede 2 nætter i juni 2016
Harbour Grand Kowloon
This is the second time I've stayed and there will definitely be a third. Yes it's not cheap but you are paying for a premium hotel in a premium site with premium staff. Perfect
Anmeldt 23 juni 2016

Yvonne fra Storbritannien
Par
Boede 1 nat i juni 2016
Friendly staff,an excellent hotel and fantastic pool
Fantastic rooftop pool with stunning views
Anmeldt 14 juni 2016

Vicky fra Malaysia
Forretningsrejsende
Standard
Boede 1 nat i juni 2016
Convenience and clean
The location is convenience , it is face to the seaview and the air is fresh too compare to other place that we stay at Hong Kong before.
Anmeldt 03 juni 2016

Steven fra USA
Forretningsrejsende
Havneudsigt
Boede 10 nætter i august 2015
Beautiful Hotel
Very pleasant stay, for our business associates and our selves. But i think it would suit much more to the Family or Couples oriented traveler, not because it lacks ability, but its one of those places you want to take in, and remember with someone. Our stay with our associates was amazing, and would love to bring my Family to stay... then we would be able to enjoy all the extras this hotel offers
Anmeldt 25 maj 2016

Catherine fra Storbritannien
Par
Boede 1 nat i maj 2016
Great hotel
Location is a little far from the main shops but there is a free shuttle bus. Then there is easy access to the ferry to Hong Kong island.
Anmeldt 10 maj 2016

Wan fra Hongkong
Familie med små børn
Standard
Boede 1 nat i april 2016
Dated and smelly room with terrible buffet
hotel upgraded us a non-smoking seaview room, but the room still has smoke smell. Chinese restaurant is ok, but the dinner buffet is expensive. Food were refilled very slow, taste was below average and felt like eating fast food. Selection is limited. Waiters were very slow. No one took our plates and cleaned up our table. It was a Friday night around 8:30pm with only 70% seats occupied... No wonder!
Anmeldt 19 april 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: