Tilbage til hotelinfo

Rigtig godt 7,9
baseret på 804 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Rigtig godt



baseret på 804 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,4
  • Faciliteter 7,4
  • Beliggenhed 8,5
  • Værelsets komfort/standard 8,1
  • Personalet 8,1
  • Værdi for pengene 7,9
  • Mad/spisning 6,6

Amiel B. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 3 nætter i juli 2016
Excellent staff :-)
:-)
Anmeldt 18 juli 2016

Richard H. fra USA
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i juli 2016
Good value
I met someone new at breakfast each day.
Anmeldt 13 juli 2016

Narisaraporn P. fra Thailand
Par
Boede 2 nætter i juli 2016
Good price for great location
Best location. Walking distances to everywhere. Helpful staff
Anmeldt 13 juli 2016

Yael F. fra Israel
Forretningsrejsende
Boede en nat i juni 2016
Comfurtable and nice hotel
Only dissapointment was breakfast - not much to eat there.. but other than that is was a great experience and I will definitely stay there again!
Anmeldt 05 juli 2016

toh K. fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede en nat i juni 2016
fantastic hotel
although room small but clean location near business centre ez to hold mtg free wifi staff polite
Anmeldt 04 juli 2016

Benedict L. fra Filippinerne
Gruppe
Boede 3 nætter i juni 2016
Overall good experience
Perfect location, and good facilities. Breakfast buffet could be improved
Anmeldt 30 juni 2016

CARLAINE B. fra Filippinerne
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i juni 2016
Just Right
A business travelers hotel, very practical. Good location
Anmeldt 28 juni 2016

Pongsapak P. fra Thailand
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i juni 2016
Good location, friendly staff, and good value for money
Good location - Not too far from MTR station (Sheung Wan) - take about 3 minutes walk from the hotel, Airport shuttle bus services to/from the airport, near several cafes/restaurants, 7-Eleven Friendly staff - Take care of everything, including baggage storage after checking out of the hotel Good value for money - Nice and clean room with sufficient facilities, including free Wi-Fi. What can be improved: Choices of breakfast menu/ the taste could also be better Tips: Should check out a restaurant called "Dim Sum Square" located just a few blocks from the hotel
Anmeldt 17 juni 2016

KOK T. fra Singapore
Gruppe
Boede 4 nætter i juni 2016
Excellent Service
Pros: Excellent staff and service (incl cleaning) who are willing to go the extra mile. Bright clean rooms. Walking distance from MTR. Cons: Minimal facilities
Anmeldt 17 juni 2016

Ching C. fra Malaysia
Forretningsrejsende
Boede 6 nætter i maj 2016
Good location
Very good location, H1 shuttle service from/to HK station. Breakfast is ok, just too crowdy. Helpful staff, clean room, nothing to complain.
Anmeldt 06 juni 2016


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • Jeg skal ikke selv bo på dette hotel. Jeg laver reservationen for en anden person.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: