Fantastisk 8,9
baseret på 2817 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 2817 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 9,5
  • Faciliteter 9,4
  • Beliggenhed 8,2
  • Værelsets komfort/standard 9,2
  • Service 9,3
  • Værdi for pengene 8,6
  • Mad/spisning 8,5
Sortér efter

BUN fra Malaysia
Forretningsrejsende
Club 36-værelse med kingsize- eller 2 enkeltsenge samt byudsigt og adgang til hotellets club
Boede 5 nætter i august 2016
club room
Club lounge staff were rude and disrespectful. Totally an above and beyond experience to the bottom pit.
Anmeldt 01 september 2016

Arttu fra Finland
Par
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over havnen
Boede 5 nætter i august 2016
Fantastic
Great hotel, great service, great restaurants, awesome views, pool and gym are top notch. Really friendly staff and everything works. Only downside is the distance to the nearest metro station. Hotel offers complimentary bus transport to the nearest station, so it's really worth learning to use it as much as possible as it will save time and legs. Also grabbing a cab is a good option from the hotel.
Anmeldt 30 august 2016

Yuen fra Hongkong
Familie med små børn
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over byen
Boede 2 nætter i august 2016
OK
OK
Anmeldt 30 august 2016

Raimund fra Tyskland
Par
Club 80-suite med smartphone
Boede 3 nætter i august 2016
Great Suit Room
The suit room and the club service was too good :-) My wife and I had difficulties leaving the hotel - we just enjoyed staying in ICON, enjoying the labour view, the club atmosphere - and the good room service . . we had great 3 days . .
Anmeldt 18 august 2016

Mark fra Australien
Forretningsrejsende
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over byen
Boede 1 nat i august 2016
Excellent Overnight Stay
I had a delayed flight and Icon made my unexpected stay in HK very enjoyable. 100% recommend this hotel.
Anmeldt 18 august 2016

Sojin fra Sydkorea
Rejsende alene
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over byen
Boede 3 nætter i august 2016
Good
Godd hotel
Anmeldt 15 august 2016

Simon fra Storbritannien
Forretningsrejsende
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over byen
Boede 3 nætter i august 2016
Good hotel
Enjoyed my stay. Staff and facilities are excellent. One suggestion for improvement is to remove the heavy wooden front doors. They are hard to open and also enclose the lobby somewhat for the outside and you cannot see if someone is behind them when you push them open. Some glass door options would really improve the lobby area.
Anmeldt 09 august 2016

Peter fra Malaysia
Familie med små børn
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over byen
Boede 3 nætter i juli 2016
Good Job!!
MTR is quite far from the hotel. Approximately 15-20mins walk with young kids. If you are going to HK island, you need approximately 5-10mins walk in the MTR to the HK island platform/line. Apart from that, very good.
Anmeldt 01 august 2016

jeayong fra Sydkorea
Par
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2-personersværelse med smartphone og udsigt over byen
Boede 1 nat i juli 2016
Good
The staff were very friendly
Anmeldt 29 juli 2016

Jorge fra Filippinerne
Par
ICON 36-værelse med kingsize-seng eller 2 enkeltsenge samt udsigt over havnen
Boede 1 nat i juli 2016
Modern
Get that modern vibe with a beautiful view
Anmeldt 29 juli 2016


1

2

3

1234

Start her og vælg din foretrukne ordning: