Fantastisk 8,3
baseret på 669 anmeldelser

Seneste kundeanmeldelser

Sortér efter rejsetype
Fantastisk



baseret på 669 anmeldelser
  • Hotellets stand/rengøring 8,7
  • Faciliteter 8,3
  • Beliggenhed 9,2
  • Værelsets komfort/standard 8,6
  • Personalet 8,3
  • Værdi for pengene 7,7
  • Mad/spisning 7,4
Sortér efter

Benedict fra Singapore
Gruppe
Boede 4 nætter i januar 2015
Will come back
Awesome location
Anmeldt 16 januar 2015

Alfred fra Schweiz
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i december 2014
Good sized rooms at good location!
Room size, location, Tapas restaurant
I had a nice stay and the only serious complain is really the shower and the lack of a proper gym!
Anmeldt 14 januar 2015

Joy fra Indonesien
Familie med store børn
Boede 4 nætter i december 2014
Great value and location
Location, room size and clean.
Great service overall, although can be loud on weekend nights.
Anmeldt 05 januar 2015

Bernard fra Frankrig
Forretningsrejsende
Boede 4 nætter i oktober 2011
in the heart of the city
very hood location
Anmeldt 22 december 2014

Hussain fra USA
Rejsende alene
Boede 1 nat i marts 2014
Middle of the Action
Location, well appointed rooms, large bathroom
The name of the hotel says it all. Hotel LKF is in the middle of the action. Very nice rooms with clean, comfortable bed and large bathroom. Given the location, I was surprised that noise was not a problem.
Anmeldt 25 november 2014

Andrew fra Singapore
Forretningsrejsende
Boede 2 nætter i november 2014
Buzzing location
Proximity to Lan Kwai Fong. Walking distance to Central. Good dining options within 200m.
Earplugs provided on side table to shut out the noise coming from the bars at the street level. For light sleeper, the vibrations from the bass cannot be eliminated unfortunately.
Anmeldt 22 november 2014

Morgan fra Frankrig
Rejsende alene
Boede 2 nætter i november 2014
Great chioice if you want to enjoy Hk nightlife
Location, bars and comfortable bed
Overall a good stay. Was upgraded which is always nice. Be ready to party as even at 5am you can still hear the music going on from the neighborhood
Anmeldt 11 november 2014

David fra Portugal
Rejsende alene
Boede 1 nat i oktober 2014
Party Time
party, location, price
i only stay here when i go LKF
Anmeldt 04 november 2014

Thy fra Østrig
Gruppe
G600 LKF Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
staff a bit unfriendly
great location, clean, good restaurant, bars are next door
alright as we have been charged for internet, as they mentioned booking through pagoda or similar won't get free wifi, which free wifi every where in HK
Anmeldt 03 november 2014

Dominic fra Filippinerne
Familie med store børn
G600 LKF Deluxe
Boede 3 nætter i oktober 2014
Great Location.
Great location, near excellent restaurants, nice in room espresso machine.
Good.
Anmeldt 28 oktober 2014


1

Vælg din bonusordning

Klik på PointsMax øverst på siden og du vil se mange populære flyselskaber og bonusordninger, som du kan vælge imellem.

2

Vælg et værelse med bonuspoint

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Tjen op til 4900 point

Alle berettigede værelser vil vise de point, du vil optjene med en reservation.

3

Log ind and optjen bonuspoint!

  • Programmedlemskabs-ID
  • De reserverede værelser er ikke til mig; jeg reserverer for en anden.

Udfyld dit medlems-ID fra bonusordningen i løbet af reserveringen. Efter udtjekning vil du optjene de point, der er vist. Så nemt er det!

Start her og vælg din foretrukne ordning: